Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yksinäinen terroriepäilty kuoli pidätettäessä Kanadassa – uhkasi iskulla isoon kaupunkiin

Terrori-iskulla uhanneen miehen kerrotaan kuolleen, kun kanadalaisviranomaiset olivat pidättämässä häntä.

Ulkomaat
 

Kanadan poliisin kerrotaan pidättäneen keskiviikkona miehen, jota oli syytä pitää ”terroristisena uhkana”. Uutiskanava CTV:n mukaan epäilty kuoli kiinniotto-operaatiossa.

Poliisi kertoo saaneensa luotettavaa tietoa miehestä ja jäljittäneensä tämän saamiensa vihjeiden jälkeen. Häntä oltiin pidättämässä yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Muita yksityiskohtia tapahtumista ei ole toistaiseksi kerrottu.

Uutistoimisto Reutersin haastatteleman nimettömän tiedustelulähteen mukaan henkilö, jota oltiin pidättämässä, oli pidätetty myös viime vuonna. Tuolloin hän oli avoimesti kannattanut terrorijärjestö Isisiä sosiaalisessa mediassa.

Miestä ei viime vuonna syytetty kuitenkaan rikoksesta, mutta oikeus rajoitti hänen oikeuttaan liikkua, käyttää sosiaalista mediaa ja tietokoneita sekä kielsi tätä pitämästä yhteyttä Isisiin tai vastaaviin järjestöihin.

Reutersin haastatteleman tiedustelulähteen mukaan operaatiossa kuollut epäilty oli tehnyt uuden videon, missä uhkasi iskulla ”isoon kaupunkiin”.

Epäillyn kuolemaan johtanut poliisioperaatio tehtiin Stranthroyn pikkukaupungissa, 225 kilometriä Ontariosta lounaaseen.

Kanadan tiedusteluviranomaiset ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta tapahtumia ilmoittaen, että tiedotuksesta vastaa poliisi. Poliisin mukaan tutkimukset ovat yhä käynnissä, eikä asiaa kommentoida enempää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat