Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Malmössä poltettiin illan ja yön aikana jälleen kymmenen autoa

Heinäkuun alun jälkeen ruotsalaiskaupungissa on poltettu yli 70 autoa, eikä poliisilla ole mitään käsitystä miksi.

Ulkomaat
 
Johan Nilsson / TT
Malmössä viime päivinä ja viikkoina sattuneet autopalot herättävät laajaa huomiota Ruotsissa. Palaneita autoja Malmön Kroksbäckassa keskiviikkona.
Malmössä viime päivinä ja viikkoina sattuneet autopalot herättävät laajaa huomiota Ruotsissa. Palaneita autoja Malmön Kroksbäckassa keskiviikkona. Kuva: Johan Nilsson / TT

Malmön lukuisat autopalot saivat jatkoa jälleen torstai-iltana ja perjantain vastaisena yönä.

Tulipalot alkoivat kello 20 jälkeen torstaina, kun viisi autoa sytytettiin tuleen tunnin sisällä Nydalan, Rosengårdin, Östra Sorgenfrin ja Augustenborgin kaupunginosissa.

Myöhemmin yöllä sytytettiin autot Långängenin, Hermodsdalin, Lindängenin ja Kroksbäckin alueilla ja mopedi Rosengårdissa, Göteborgs-Posten uutisoi.

”Tällainen tahti ei voi jatkua loputtomiin”, poliisin tiedottaja Calle Persson sanoo uutistoimisto TT:lle.

Poliisin mukaan autojen ympärillä ei ole havaittu mitään häiriöitä enää siinä vaiheessa, kun virkavalta on saapunut paikalle ja varoittanut tulen mahdollisesta leviämisestä.

”Useissa tapauksissa tuli on vahingoittanut useampaa kuin yhtä autoa. Niin voi tapahtua autojen ollessa vierekkäin”, Persson sanoo TT:lle.

Malmössä on ollut yli 70 autopaloa heinäkuun alun jälkeen. Useimmat paloista ovat poliisin mukaan sytytetty tahallaan, mutta tekijöiden motiivista ei ole tietoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat