Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Messi muutti mielensä: palaa sittenkin Argentiinan maajoukkueeseen

Argentiinalainen jalkapallotähti Lionel Messi pelaa sittenkin vielä kotimaansa sinivalkoisessa paidassa.

Ulkomaat
 
HS–AFP
Brad Penner / USA Today Sports
Lionel Messi jätti Argentiinan maajoukkueen sen jälkeen, kun epäonnistui kesäkuussa rangaistuspotkussa Amerikan mestaruusturnauksen loppuottelussa Chileä vastaan. Chile voitti mestaruuden rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Nyt Messi on päättänyt palata maajoukkueeseen.
Lionel Messi jätti Argentiinan maajoukkueen sen jälkeen, kun epäonnistui kesäkuussa rangaistuspotkussa Amerikan mestaruusturnauksen loppuottelussa Chileä vastaan. Chile voitti mestaruuden rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Nyt Messi on päättänyt palata maajoukkueeseen. Kuva: Brad Penner / USA Today Sports

Argentiinalainen jalkapallotähti Lionel Messi pelaa sittenkin vielä kotimaansa sinivalkoisessa paidassa.

29-vuotias Barcelonan hyökkääjä ilmoitti maajoukkueuran olevan hänen osaltaan ohitse, kun Argentiina hävisi kesäkuussa Copa American loppuottelussa Chilelle. Messi epäonnistui omalla vuorollaan rangaistuspotkukilpailussa.

”Loppuottelun yönä mielessäni pyörivät monenlaiset ajatukset. Mietin vakavasti lopettamista, mutta rakkauteni maatani ja tätä paitaa kohtaan on liian suuri”, Messi sanoi perjantaina julkaistussa tiedotteessa.

Argentiinalaiset jalkapallofanit kampanjoivat päätöstä vastaan toivoen Messin pyörtävän päätöksensä.

Argentiinan jalkapallomaajoukkueen uusi päävalmentaja Edgardo Bauza tapasi Messin tällä viikolla suostutellakseen tätä pyörtämään päätöksensä.

”Argentiinan jalkapallossa on paljon asioita, jotka pitää ratkaista, mutta autan mieluummin sisältä käsin kuin arvostelen ulkopuolelta”, Messin tiedotteessa sanotaan.

”Lähetän kiitokseni kaikille, jotka tahtovat minun jatkavan pelaamista Argentiinan puolesta. Toivon, että voimme pian antaa heille hurrauksen aihetta.”

Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi useasti valitun Messin seurajoukkueura hakee vertaistaan, mutta Argentiina ei ole hänen aikanaan voittanut ainuttakaan jalkapallon varsinaista arvoturnausta. Ainoa voitto on Pekingin olympiakulta vuodelta 2008.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat