Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brittityttö keksi raiskaussyytteet isäänsä vastaan Fifty Shades of Greysta

Tyttö käytti poliisihaastattelussa kuvauksia, jotka kuulostivat epäuskottavilta hänen ikäisensä sanomaksi.

Ulkomaat
 

Britanniassa käytiin erikoinen The Independent -lehden uutisoima oikeustapaus, jossa tyttö väitti tulleensa isänsä raiskaamaksi kahdeksan kertaa kuuden vuoden aikana.

Tyttö oli kertonut raiskauksista poliisille yksityiskohtaisesti, eikä isällä ollut alkuun sanoa muuta puolustuksekseen kuin ”en tehnyt sitä”.

Epäilykset alkoivat kuitenkin herätä. Tyttö oli esittänyt poliisihaastattelussa sellaisia kuvauksia, jotka eivät puolustusasianajajan mukaan kuulostaneet uskottavilta hänen ikäisensä sanomaksi.

The Independent ei paljasta tytön ikää, mutta hän on ilmeisesti ollut alaikäinen.

Raiskauksista syytetty isä tuli ensimmäisessä tapaamisessaan puolustusasianajajan kanssa maininneeksi, että tytön suosikkikirjassa ”miljonääri ottaa nuoren naisen siipiensä suojaan ja opettaa hänelle taidetta”.

”Hänellä ei ollut mitään käsitystä siitä, mistä Fifty Shades of Grey kertoi”, puolustusasianajaja Cathy McCulloch kuvailee.

Eroottinen novelli kertoo nuoren opiskelijan ja rikkaan liikemiehen suhteesta ja sisältää kuvauksia muun muassa sadomasokismista.

McCulloch tosin myöntää, ettei hän itsekään ollut lukenut kirjaa. McCullochin avustaja osti kirjan, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 125 miljoonaa kappaletta, ja löysi ”liian monia silmiinpistäviä yhtäläisyyksiä” tyttären poliisihaastattelun ja kirjan välillä, jotta kyse olisi sattumasta.

McCulloch suostutteli sen jälkeen tuomarin lykkäämään oikeuden käsittelyä, jotta hän ehtisi käyttää iltapäivän ja illan romaanin lukemiseen.

Puolustusasianajaja McCulloch oli odottanut, että oikeuden edessä menisi kahdesta kolmeen tuntia. Käsittely kesti kuitenkin paljon vähemmän.

Tyttö sanoi heti oikeuskäsittelyn alkupuolella olevansa kyllästynyt siihen, että isä ”pilaa hänen elämänsä”.

”Menin sitten suoraan viimeiseen kysymykseeni – että hän oli niin vihainen isälleen, että hän keksi tämän. Hän vapisi”, McCulloch kuvaa.

McCulloch nosti esiin yhtäläisyyksiä tytön poliisihaastattelun ja kirjan välillä.

”Hän yhtäkkiä murtui ja sanoi, että olin ehdottoman oikeassa. Hän keksi koko jutun, koska oli vihainen isälleen ja halusi antaa hänelle opetuksen.”

McCulloch kysyi, oliko tytär saanut kaikki ideansa Fifty Shades of Greysta.

Itkuun purskahtanut tyttö myönsi kirjan osallisuuden tarinaansa. Hän nimesi samalla muitakin kirjoja, jotka toimivat hänen kertomustensa lähteenä.

Isä vapautettiin syytteistä, ja tuomari kuvasi tapausta ainutlaatuiseksi koko urallaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat