Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alaston Donald Trump -patsas veti ympärilleen ihastelijoita New Yorkissa

Keisarilla ei ole palleja -niminen patsas poistettiin pian pystytyksen jälkeen.

Ulkomaat
 
Näin Trump-patsaat valmistettiin
Näin Trump-patsaat valmistettiin
Taiteilijatyöryhmä nimeltä Indecline on paljastanut valmistaneensa joukon Donald Trumpia esittäviä patsaita, joita löytyi yhdysvaltalaiskaupungeista torstaina. Aidon kokoiset patsaat kuvaavat Trumpia isomahaisena ja pienisormisena – eivätkä sukupuolielimetkään näytä ilmeisesti aivan siltä miltä pitäisi. Videolla taiteilijat näyttävät, miten teokset tehtiin. Teoksen nimen voisi kääntää suomeksi "Keisarilla ei ole munaa". Kuva: Reuters/Indecline.

Yhdysvaltojen presidentiksi pyrkivää Donald Trumpia esittävä alaston patsas veti torstaina lukuisia ihmettelijöitä ympärilleen New Yorkin alakaupungin Union Square -puistossa ennen kuin puiston työntekijät poistivat sen.

New Yorkin lisäksi samanlaisia patsaita on pystytetty myös San Franciscossa, Los Angelesissa, Clevelandissä ja Seattlessä. Kantaa ottavan taidetapahtuman takana on anarkistinen Indecline-ryhmä.

Ihmisen kokoisen patsaan nimi on Keisarilla ei ole palleja. Republikaani Trumpin näköisellä orassilla patsaalla on iso vatsa. Pikkuruisen tynkäisessä sukuelimessä ei näy kivespusseja.

”Se on kauhealla ja traagisella tavalla kaunis”, kuvailee Jeanne-Marie Patrick New Yorkin patsasta The Guardian-lehden mukaan.

Heti pastaan pystytyksen jälkeen sen ympärillä tuli lukuisia ihmisiä ottamaan valokuvia itsestään patsaan kanssa. Katsojat huusivat vastalauseita, kun puiston henkilökunta poisti patsaan.

The Washington Post lehdessä Indecline-ryhmä sanoi haluavansa nöyryyttävällä patsaalla muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka usein Trump on puheissaan maininnut autoritäärisistä pyrkimyksistään. Patsaalla ryhmä haluaa viitata, kuinka diktaattoreilla on tapana pystyttää itseään kuvaavia patsaita.

New Yorkin poliisi sanoo, että puistoista poistetaan kaikki rakennelmat, jotka on tehty ilman lupaa. ”Olivat ne sitten kuinka pieniä tahansa”, totesi New Yorkin poliisin tiedottaja.

BRENDAN MCDERMID / Reuters
Patsaan nimi on Keisarilla ei ole palleja ("The emperor has no balls").
Patsaan nimi on Keisarilla ei ole palleja ("The emperor has no balls").
BRENDAN MCDERMID / Reuters
Patsas herätti heti paljon huomiota New Yorkin Union Square -puistossa.
Patsas herätti heti paljon huomiota New Yorkin Union Square -puistossa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat