Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trump vetoaa mustiin äänestäjiin: ”Mitä hävittävää teillä on?”

Michiganissa pidetyn puheen yleisö oli miltei läpeensä valkoinen.

Ulkomaat
 
ERIC THAYER / Reuters
Donald Trump pyrkii nyt vetoamaan enemmän myös mustiin äänestäjiin. Kuva Trumpin puheesta Michiganin Detroitista 8. elokuuta.
Donald Trump pyrkii nyt vetoamaan enemmän myös mustiin äänestäjiin. Kuva Trumpin puheesta Michiganin Detroitista 8. elokuuta. Kuva: ERIC THAYER / Reuters

Republikaaniehdokas Donald Trump yrittää viimein kerätä puolelleen mustia äänestäjiä Yhdysvalloissa, kertoo muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Trump piti Michiganin osavaltiossa perjantaina iltapäivällä paikallista aikaa puheen, jossa hän kuvaili mustien elinoloja kurjiksi ja lupasi, että pystyisi parantamaan heidän tilannettaan. Puhe kuultiin tilaisuudessa, jonka yleisö oli miltei pelkästään valkoinen.

Trump antoi ymmärtää, että demokraattipuolue on pettänyt mustat äänestäjänsä. Trumpin mukaan hänen vastustajansa Hillary Clinton ”järjestäisi mieluummin töitä pakolaisille kuin mustille nuorille, joista on tullut ”pakolaisia omassa maassaan”.

Trump ennusti saavansa 95 prosenttia mustien äänistä, jos hän hakisi uudelle presidenttikaudelle vuonna 2020.

Näihin lukuihin on vielä matkaa, sillä tällä hetkellä Trumpin ennustetaan saavan kaksi prosenttia mustien äänistä.

Republikaanit ovat joutuneet pelkäämään, että valkoista työväenluokkaa kosiskeleva kampanja jättää mustat äänestäjät kylmiksi. Kampanjan johto on vaihtunut useaan otteeseen, ja viimeisimpien muutosten on uskottu vain kärjistävän Trumpin tyyliä.

Muun muassa The Guardian uutisoi perjantaina, että Trumpin kampanjapäällikkö Paul Manafort on eronnut tehtävistään. Muutamaa päivää aiemmin kampanjan uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin konservatiivisen Breitbart News -sivuston johtaja Stephen Bannon. Kampanjapäällikkönä jatkaa nyt mielipidetutkija Kellyanne Conway.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat