Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asevalmistaja Kalašnikov avasi myymälän Moskovan lentokentälle – aseiden muovisia jäljitelmiä ja t-paitoja tuliaisiksi

Lentokenttävirkailijan mukaan asejäljitelmät eivät aiheuta turvallisuusongelmia.

Ulkomaat
 
HS–Reuters
Reuters
Asevalmistaja Kalašnikovin johtaja Aleksei Krivorutško esitteli yhtiön tuotteita kansainvälisessä puolustustarvikenäyttelyssä Abu Dhabissa helmikuussa 2015.
Asevalmistaja Kalašnikovin johtaja Aleksei Krivorutško esitteli yhtiön tuotteita kansainvälisessä puolustustarvikenäyttelyssä Abu Dhabissa helmikuussa 2015. Kuva: Reuters

Venäläinen asevalmistaja Kalašnikov on avannut myymälän Moskovan Šeremetjevon kansainväliselle lentokentälle. Liikkeestä matkustajat voivat ostaa kotiinviemisiksi muun muassa muovisia jäljitelmiä automaattikivääreistä ja - pistooleista. Myymälässä on tarjolla myös muita matkamuistoja, kuten kyniä, sateenvarjoja, laukkuja, hattuja ja t-paitoja, joiden rintamuksessa lukee ”I love AK” eli ”Minä rakastan AK:ta”.

Kalašnikovin tunnetuin ja suosituin ase on AK-47-rynnäkkökivääri, joka on ollut vuosikymmeniä sekä sotilaiden että kapinallisjoukkojen käytössä. Šeremetjevon lentokenttävirkailijan mukaan kentän myymälässä myytävät pistoolit ja kiväärit ovat selkeästi jäljitelmiä eivätkä aiheuta turvallisuusongelmia.

”Kalašnikov on yksi suosituimmista tuotemerkeistä, joka tulee useimmille ihmisille mieleen kun he kuulevat Venäjästä”, Kalašnikovin markkinointijohtaja Vladimir Dmitrijev sanoi tiedotteessa.

”Joten olemme tyytyväisiä, että voimme antaa kaikille mahdollisuuden viedä Venäjältä kotiin matkamuiston yhtiömme brändillä.”

Asevamistaja Kalašnikov on ollut vaikeuksissa Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin Ukrainan sodan takia asettamien talouspakotteiden takia. Yhtiö on pyrkinyt uudistamaan brändiään, ja aikoo muun muassa tuoda markkinoille eränkäyntiin ja ampumiseen suunnitellun ulkoiluvaatemalliston.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat