Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syyrian sodan kasvoksi nousseen Omran-pojan veli kuoli – Ali ei selvinnyt ilmaiskussa saamistaan vammoista

Kymmenvuotias Ali Daqneesh menehtyi vammoihin, jotka hän sai Syyrian hallinnon tai Venäjän joukkojen tekemässä ilmaiskussa Aleppossa.

Ulkomaat
 
Aleppolaispoika pelastettiin raunioista
Aleppolaispoika pelastettiin raunioista
Syyrialaiset avustustyöntekijät onnistuivat pelastamaan lapsia ja aikuisia aleppolaisen talon raunioista ilmaiskun jälkeen. Aleppolaisten siviilien hätä on kasvanut taistelujen kiihtyessä ja kyse on yhdestä pahimmista kaupunkisodista. Kuvaus ja editiointi: Aleppo Media Center

Ilmaiskusta selvinnyt kolmivuotias Omran Daqneesh antoi tällä viikolla kasvot Aleppon siviilien kärsimykselle, kun järkyttävät kuvat raunioista kaivetusta pikkupojasta levisivät sosiaalisen median kautta ympäri maailmaa.

Lauantaina selvisi, ettei pikkupojan isoveli Ali ollut yhtä onnekas. Kymmenvuotias poika menehtyi vammoihinsa sairaalassa, jossa hänet oli leikattu ainakin kahdesti.

”Hän meni pois aamulla. Lääkärit eivät pystyneet pelastamaan häntä. Hautasimme hänet kaksi tuntia sitten”, hautajaisiin osallistunut henkilö kertoi ruotsalaiselle Expressen-lehdelle lauantaina.

Expressenin lisäksi Alin kohtalosta kertoi lauantaina brittiläinen The Telegraph.

Aleppon Qaterjin lähiössä sijainnut Daqneeshin perheen talo romahti keskiviikkona ilmaiskussa, joka oli todennäköisesti joko Syyrian hallinnon joukkojen tai Venäjän tekemä.

Ali ilmeisesti sinkoutui räjähdyksen voimasta kadulle talon ulkopuolelle ja sai Expressenin mukaan vatsaansa sirpaleita. Hänet kuljetettiin sairaalaan ennen muita perheenjäseniä, jotka pelastajat joutuivat kaivamaan ylös talon raunioista. Muut perheenjäsenet Omran mukaan lukien pääsivät kotiutumaan sairaalasta pikaisesti.

Telegraphin mukaan Alin ja Omranin isä otti vastaan surunvalitteluja lauantaina perheen väliaikaisen kodin edustalla. Hän pyysi, että häneen viitattaisiin vain nimellä ”Abu Ali” eli Alin isä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat