Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

New York Times: Trumpin velat tuplasti tiedettyä suuremmat

Lehti tutki presidenttiehdokkaan monimutkaisia omistuksia.

Ulkomaat
 
USA:n presidenttikisan kova loppusuora
USA:n presidenttikisan kova loppusuora
Ehdokkaat kamppailevat katkeraan loppuun saakka saadakseen enemmistön valitsijamiehistä.

Republikaaniehdokas, miljardööri Donald Trumpilla on selvästi tiedettyä enemmän velkaa, kertoo New York Times. Lehti kartoitti Trumpin monimutkaisia omistuksia Yhdysvalloissa.

Selvityksessä tuli esille, että Trumpin omistamilla yrityksillä on ainakin 650 miljoonaa dollaria velkaa. Summa on kaksi kertaa suurempi kuin mitä selviää ehdokkaan omistuksista kertovista dokumenteista, jotka Trump on julkistanut osana presidentinvaalikampanjaansa.

Kampanjansa aikana Trump on tehnyt 104-sivuisen selvityksen omistuksistaan. Tästä selviää, että Trumpin yrityksillä on ainakin 315 miljoonaa dollaria velkaa.

New York Timesin mukaan vaikuttaa kuitenkin siltä, että kyseinen lomake on suunniteltu yksinkertaisempien raha-asioiden käsittelyyn. Siksi se ei luo valoa kaikkiin Trumpin moninaisista omistuksista, vaikka ehdokas onkin vastannut lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin.

New York Timesin tutkimuksista selviää myös, että Trumpilla on merkittäviä kytköksiä muun muassa investointipankki Goldman Sachsiin ja kiinalaiseen Bank of Chinaan.

Ennen kaikkea selvitys osoittaa, että Trumpin omistukset ovat poikkeuksellisen monimutkaisia ja siten niiden mahdolliset yhteydet hänen poliittisiin linjauksiinsa voivat jäädä hämäriksi. Asiaa ei helpota se, ettei Trump suostu muiden ehdokkaiden tavoin luovuttamaan veroilmoitustaan tai salli ulkopuolisten kartoittaa hänen varallisuuttaan.

Carlo Allegri / Reuters
Donald Trumpin omistamilla yrityksillä on ainakin 650 miljoonaa dollaria velkaa.
Donald Trumpin omistamilla yrityksillä on ainakin 650 miljoonaa dollaria velkaa.
Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat