Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän iskut Iranista Syyriaan loppuivat

Iran arvosteli Venäjää pullistelusta.

Ulkomaat
 
Venäjän puolustusministeriö
Venäjän puolustusministeriön julkaisemassa kuvassa venäläinen, Iranin Hamedan-tukikohtaa käyttävä Sukhoi Su-34 -hävittäjäpommittaja pudottaa pommeja Syyrian Deir ez-Zor-maakunnassa.
Venäjän puolustusministeriön julkaisemassa kuvassa venäläinen, Iranin Hamedan-tukikohtaa käyttävä Sukhoi Su-34 -hävittäjäpommittaja pudottaa pommeja Syyrian Deir ez-Zor-maakunnassa. Kuva: Venäjän puolustusministeriö

Iran ilmoitti maanantaina, ettei Venäjä enää tee ilmaiskuja iranilaisista lentotukikohdista käsin jihadistien kohteisiin Syyriassa.

Ilmoitus tehtiin muutama tunti sen jälkeen, kun Iranin puolustusministeriö oli poikkeuksellisesti arvostellut Venäjää Hamedanin tukikohdan käyttämisestä, kertoi uutistoimisto AFP.

”Luonnollisesti venäläiset haluavat näyttää olevansa suurvalta ja vaikutusvoimainen maa, ja että he ovat aktiivisia alueen ja maailman turvallisuuskysymyksissä”, puolustusministeri Hussein Deghan arvosteli uutistoimistojen mukaan.

Niin Iran kuin Venäjäkin ovat tukeneet Syyrian kiisteltyä presidenttiä Bashar al-Assadia kansainvälisissä neuvotteluyrityksissä Syyrian yli viisi vuotta kestäneen sodan lopettamiseksi. Arvioiden mukaan ilman Iranin ja Venäjän tukea al-Assad ei olisi mahdollisesti pysynyt vallassa näin pitkään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat