Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kouluun murtautuneet miehet jättivät jälkeensä kolme krokotiilia – epäillään eläinsuojelurikoksista

Neljä miestä murtautui australialaiskouluun varhain sunnuntaina. Valvontakamerakuvassa näkyy, miten miehet työntävät rikotusta ovesta kolme suurta krokotiilia ennen kuin astuvat itse sisään. Karkuteillä olevia miehiä epäillään eläinsuojelurikoksista.

Ulkomaat
 
Video näyttää, miten murtautujat työntävät kolme krokotiilia koulun ovesta sisään
Video näyttää, miten murtautujat työntävät kolme krokotiilia koulun ovesta sisään
Australialaiseen kouluun murtautuneet miehet jättivät jälkeensä kolme suurta krokotiilia. Miehiä epäillään eläinsuojelurikoksista. Kuva: Reuters.

Joukko miehiä murtautui varhain sunnuntaiaamuna Australian Pohjoisterritoriossa sijaitsevan Humpty Doon toisen asteen kouluun, kertoo uutistoimisto Reuters. Erikoisen tapauksesta tekee se, että miehet jättivät jälkeensä kolme huonossa kunnossa olevaa suistokrokotiilia, joilta oli teipattu leuat kiinni.

Kiinan valtion televisioyhtiön CCTV:n haltuunsa saamasta valvontakameravideosta näkyy, miten miehet työntävät krokotiilit sisään oveen tekemästään reiästä. Tämän jälkeen miehet tulevat itse ovesta sisään, hajottavat paikkoja ja vievät mukanaan tietokoneen näytön. Kolme krokotiilia he jättävät kouluun.

Pohjoisterritorion poliisin mukaan huonokuntoiset krokotiilit ovat nyt metsänvartioiden hallussa. Suurin krokotiileista on kaksi metriä pitkä. Australialaisen ABC-kanavan haastatteleman metsänvartijan Luke McLarenin mukaan krokotiileja uhkaa lopettaminen.

”Niiden nahka on huonossa kunnossa, aivan kuin niitä ei olisi pidetty vedessä pitkään aikaan. Niitä ei ole ruokittu ja yksi niistä vaikuttaisi olevan sokea.”

Kouluun murtautuneita neljää miestä odottaa nyt syytteet eläinsuojelurikoksista. Suistokrokotiilit ovat suojeltuja Australiassa. Suurimmat yksilöt voivat kasvaa jopa kuusimetrisiksi. The Guardianin mukaan suojeltujen eläinten kaltoinkohtelusta voi saada Australiassa kymmenien tuhansien eurojen sakot tai jopa viisi vuotta vankeutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat