Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinan ”Viiltäjä-Jack” jäi vuosien jälkeen kiinni – tappoi 11 naista ja tyttöä raa’alla tavalla

Poliisi pääsi sarjamurhaajan jäljille hänen sedästään otetun dna-testin perusteella.

Ulkomaat
 

Kiinan poliisi uskoo saaneensa selvitettyä vuosikausia askarruttaneen sarjamurhien ketjun, kertovat muun muassa brittimediat BBC, The Guardian ja The Independent.

Kiinan poliisi on pidättänyt dna-testien perusteella ”Kiinan Viiltäjä-Jackiksi” nimetyn miehen, jonka epäillään tappaneen takavuosina 11 naista ja tyttöä raa’alla tavalla.

Gao Chengyongin, 52, vuosina 1988–2002 tekemät murhat noudattivat yleensä samaa kaavaa. Hän jahtasi yksin asuvia ja usein punaiseen pukeutuneita naisia näiden kohtiin. Sen jälkeen Chengyong raiskasi sekä tappoi nämä.

Chengyong viilsi usein uhriensa kurkut auki ja silpoi näiden vartaloita. Hän oli poistanut osalta uhreistaan jopa sukupuolielimet.

Nuorin Chengyongin uhreista oli vasta kahdeksanvuotias.

Kiinan poliisi yhdisti murhat saman henkilön tekemiksi ensimmäistä kertaa vuonna 2004. Poliisi tarjosi tuolloin noin 27 000 euroa vastaavan palkkion sarjamurhaajan pidätykseen johtavasta vihjeestä.

”Epäillyllä on seksuaalinen perversio, ja hän vihaa naisia. Hän on eristäytyvä ja juro, mutta kärsivällinen”, poliisi sanoi tuolloin.

Poliisi pääsi Chengyongin jäljille vasta tänä vuonna, kun hänen setänsä oli pidätetty pienestä rikoksesta. Sedän sukulaisuussuhde sarjamurhaajaan oli selvinnyt poliisin otettua tältä dna-testin.

Chengyong pidätettiin perjantaina ruokakaupassa, jota hän pyöritti vaimonsa kanssa kiinalaisessa Baiyinin kaupungissa.

Chengyongilla tiedetään olevan kaksi poikaa. Toinen heistä sanoi isänsä joutuneen kokemaan ”katkeraa kärsimystä” nuoruudessaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat