Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin vaimo haastoi Daily Mailin oikeuteen – lehti vihjasi Melania Trumpin olleen töissä seuralaispalvelussa

Melania Trump vaatii lehdeltä ja yhdysvaltalaiselta bloggaajalta yhteensä 150 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia.

Ulkomaat
 
Mark Kauzlarich / Reuters
Donald ja Melania Trump esiintyivät yhdessä heinäkuussa Yhdysvaltain Ohiossa.
Donald ja Melania Trump esiintyivät yhdessä heinäkuussa Yhdysvaltain Ohiossa. Kuva: Mark Kauzlarich / Reuters

Republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vaimo Melania Trump on haastanut oikeuteen brittilehti Daily Mailin, kertovat uutistoimistot AFP ja Reuters.

Sensaatiohakuisuudestaan usein syytetty lehti vihjasi elokuussa julkaisemassaan artikkelissa, että mallina työskennellyt Melania Trump olisi ollut 1990-luvulla New Yorkissa töissä seuralaispalvelussa. Lehden mukaan kyseessä oli mallitoimisto, jonka palveluihin kuului myös seksipalveluiden myynti varakkaille asiakkaille.

Artikkelin sisältö perustui slovenialaisen lehden julkaisemiin väitteisiin. Melania Trump on kotoisin Sloveniasta ja muutti Yhdysvaltoihin 1990-luvulla.

Asianajaja Charles Harderin mukaan Daily Mailin väitteet ovat ”sataprosenttisen virheellisiä ja erittäin vahingollisia”.

Harder on aikaisemmin onnistunut muun muassa hankkimaan entiselle vapaapainijalle Hulk Hoganille 140 miljoonan dollarin korvaukset, kun sittemmin nurin mennyt verkkomedia Gawker oli julkaissut videon, jossa Hogan harrasti seksiä ystävänsä vaimon kanssa.

Lisäksi oikeuteen on haastettu yhdysvaltalainen bloggaaja, joka on muun muassa väittänyt Melania Trumpin kärsineen vakavasta hermoromahduksesta.

Trump vaatii Daily Maililta ja bloggaajalta yhteensä 150 miljoonan dollarin (noin 133,9 miljoonan euron) vahingonkorvauksia.

Daily Mail julkaisi torstaina internetsivuillaan kirjoituksen, jossa pahoitellaan mahdollisesti syntyneitä tulkintoja, että Melania Trump olisi työskennellyt seuralais- tai seksipalvelussa.

Oikaisu 2.9. klo 9.23: Uutisen alaotsikossa luki virheellisesti, että vahingonkorvausvaatimukset olisivat 150 dollaria. Ne ovat 150 miljoonaa dollaria.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat