Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Romeo-koira pelastettiin raunioista yhdeksän päivää Italian maanjäristyksen jälkeen

Kun koira oli päästetty pälkähästä ja sille oli tarjottu vettä, se juoksenteli ympäriinsä heiluttaen häntäänsä ja vaikutti voivan hyvin.

Ulkomaat
 
Koira pelastettiin raunioista yli viikko Italian maanjäristyksen jälkeen
Koira pelastettiin raunioista yli viikko Italian maanjäristyksen jälkeen
Pälkähästä päässyt kultainennoutaja nimeltä Romeo juoksenteli ympäriinsä heiluttaen häntäänsä ja vaikutti voivan hyvin. Kuva: Reuters

Palomiehet pelastivat koiran raunioista yhdeksän päivää maanjäristyksen jälkeen Amatricen kaupungissa Italiassa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Palomiehet olivat auttamassa tuhoutuneen talon asukkaita etsimään omaisuuttaan raunioista perjantaina, kun he kuulivat vaimeaa haukkumista.

Kivimurskan seasta löytyi talon asukkaiden kultainennoutaja nimeltä Romeo. Kun koira oli päästetty pälkähästä ja sille oli tarjottu vettä, se juoksenteli ympäriinsä heiluttaen häntäänsä ja vaikutti voivan hyvin.

Kolme päivää aiemmin Amatricesta löytyi kissa, joka oli loukussa sortuneiden seinämuurien, lattialankunpätkien ja vääntyneen metallin keskellä. Kissan nimi on Gioia eli suomeksi Ilo.

Noin 300 ihmistä kuoli viime viikon keskiviikkona, kun voimakas maanjäristys tuhosi pikkukaupunkeja Apenniinien vuorijonon keskellä Italiassa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat