Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

The Guardian: Kuusivuotias tyttö yritti taltuttaa kirvesryöstäjän Uudessa-Seelannissa

Valvontakameran kuvat näyttävät, kuinka pieni tyttö yritti mennä väliin, kun kirvestä kantanut tunkeutuja riehui perheen sähköliikkeessä.

Ulkomaat
 

Kuusivuotias tyttö sai kehuja isältään sen jälkeen kun tyttö oli yrittänyt estää kirveellä aseistautunutta tunkeutujaa käymästä toisen ihmisen kimppuun Uudessa-Seelannissa, The Guardian -lehti kertoo verkkosivuillaan.

The Guardianin uutinen kertoo Sarah Patelista, joka yritti puolustaa vanhempiensa perheen sähköliikkeen työntekijää liikkeessä riehuneelta tunkeutujalta maanantaina. Patelista kertoo myös uusiseelantilainen New Zealand Herald -lehti verkkosivuillaan.

Uutiseen liitetyssä videoklipissä näkyy, kuinka Patel säntää kohti kirveen kanssa riehuvaa tunkeutujaa. Hän kuitenkin perääntyy nähdessään kirveen tunkeutujan kädessä.

Myöhemmin Patel ohjaa isoisänsä turvaan pois valvontakameran kuvassa näkyvästä huoneesta.

Tunkeutuja oli The Guardianin mukaan osa kuuden ihmisen ryhmää, jota epäillään liikkeen ryöstöstä.

Valvontakameran nauhalla näkyy, kuinka kirveellä tai sorkkaraudalla aseistautuneet ryhmän jäsenet riehuvat sekä uhkailevat ja potkivat liikkeen työntekijää.

Patel kertoi New Zealand Heraldille yrittäneensä pelastaneen tunkeutujan uhriksi joutuneen työntekijän. Omien sanojensa mukaan Patel ei pelännyt tunkeutujaa.

Patelin isä kertoi Uuden-Seelannin televisiolle olevansa ylpeä tyttärestään. Patel voi nyt hyvin. Tosin hän tuntee olonsa levottomaksi ja on ottanut tapauksen johdosta lääkkeitä, Patelin äiti kertoi New Zealand Heraldille.

Kun tunkeutujat olivat poistuneet, poliisi ajoi heitä takaa, kunnes tunkeutujat pysäytettiin poliisin tielle levittämään piikkimattoon.

Viittä 16-vuotiasta poikaa tutkitaan nyt epäiltyinä muun muassa törkeästä ryöstöstä ja väkivallan teosta. Kuudetta epäiltyä etsitään yhä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat