Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Filippiinit: Presidentti tapasi lopulta Obaman ”äpärä-kommentista” huolimatta

Presidenttien oli määrä tavata tiistaina, mutta Obama perui tapaamisen, kun Duterte oli nimitellyt häntä huoranpenikaksi.

Ulkomaat
 
SOE ZEYA TUN / Reuters
Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte osallistui Kaukoidän maiden huippukokoukseen keskiviikkona Vientianessa.
Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte osallistui Kaukoidän maiden huippukokoukseen keskiviikkona Vientianessa. Kuva: SOE ZEYA TUN / Reuters

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tapasi sittenkin Filippiinien presidentin Rodrigo Duterten keskiviikkona, Filippiinien edustajat kertoivat keskiviikkona uutistoimisto AFP:lle.

Presidenttien oli määrä tavata tiistaina, mutta Obama perui tapaamisen, kun Duterte oli nimitellyt häntä huoranpenikaksi.

Duterte nimitteli Obamaa ilmoittaessaan, ettei suostuisi puhumaan tapaamisessa Filippiinien kovista otteista epäiltyjä huumekauppiaita vastaan.

Presidentit ovat yhtä aikaa Laosin pääkaupungissa Vientianessa, jonne alueen johtajat ovat kokoontuneet huippukokoukseen. Obama on tavannut Kaukoidän valtionpäämiehiä kokouksen yhteydessä.

Filippiinien ulkoministeri Perfecto Yasay kertoi Obaman ja Duterten tavanneen juuri ennen kokouksen illallista keskiviikkona. Yasayn mukaan Obama ja Duterte tapasivat odotussalissa ja olivat viimeiset salista lähteneet.

Valkoinen talo ei ole kommentoinut asiaa. Filippiinien edustajat eivät kertoneet, kauanko tapaaminen kesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat