Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hillary Clinton haluaa tehdä Isisin johtajan tappamisesta päätavoitteen

Demokraattiehdokas arvosteli Trumpin Putin-lausuntoa ”pelottavaksi”.

Ulkomaat
 
HS–Reuters
BRIAN SNYDER / Reuters
Hillary Clinton
Hillary Clinton Kuva: BRIAN SNYDER / Reuters

Presidenttiehdokas Hillary Clinton haluaa tehdä terroristijärjestö Isisin johtajan tappamisesta Yhdysvaltain päätavoitteen.

Torstain puheissaan Clinton myös moitti kilpailijaansa Donald Trumpia kovin sanoin. Arvostelua sai muun muassa Trumpin lausunto, jonka mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on johtanut maataan paremmin kuin presidentti Barack Obama Yhdysvaltoja.

”Se on epäisänmaallista ja loukkaavaa tämän maan ihmisiä ja ylipäällikköämme kohtaan. Se on myös pelottavaa”, demokraattien ehdokas Clinton sanoi.

Myöhemmin puheessaan Pohjois-Carolinassa Clinton sanoi, että republikaaniehdokas Trump elää omassa tositelevisiotodellisuudessaan.

”Donald, tämä on tositodellisuus, todellisia ihmisiä, todellisia päätöksiä, joita pitää tehdä maamme hyväksi”, Clinton sanoi.

Torstain lausunnoissaan Clinton myös sanoi, että Yhdysvaltain pitäisi ottaa päätavoitteekseen terroristijärjestö Isisin johtajan Abu Bakr al-Baghdadin tappaminen. Al-Baghdadin tappaminen lähettäisi Clintonin mukaan viestin, että kukaan Yhdysvaltoja vastaan juonitteleva ei pääse karkuun.

Clintonin mielestä Trump ei ole esittänyt mitään suunnitelmaa Isisin kitkemiseksi.

Clinton toimi ulkoministerinä, kun Yhdysvaltain erikoisjoukot tappoivat terroristiverkosto al-Qaidan johtajan Osaman bin Ladenin Pakistanissa vuonna 2011.

Trump on kirinyt mielipidekyselyissä Clintonin etumatkaa puolentoista viime viikon aikana. Clinton kuitenkin on kyselyiden keskiarvon mukaan yhä 2,8 prosenttiyksikköä vastaehdokkaansa edellä valtakunnallisessa suosiossa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat