Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan poliisi pidättänyt kolme naista epäiltyinä terrori-iskun valmistelusta – yksi löi poliisia veitsellä

Ranskan sisäministeri: Naiset mitä todennäköisimmin suunnittelivat terrori-iskua.

Ulkomaat
 

Ranskan poliisi on pidättänyt torstaina kolme naista epäiltynä terrori-iskusta. Poliisi löysi lauantaina Notre Damen katedraalin luota henkilöauton, jossa oli kuusi kaasusäiliötä.

Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan, että kolme pidätettyä olivat mitä todennäköisimmin suunnitelleet terrori-iskua. Hän kutsui naisia ”radikalisoituneiksi fanaatikoiksi”.

Pidätetyt olivat iältään 19 ja 39 vuoden väliltä. Yksi naisista oli uutistoimisto AFP:n mukaan autonomistajan tytär. Auton omistaja on ollut poliisin tarkkailulistalla uskonnollisesta radikalisoitumisesta epäiltynä.

Nainen saatiin kiinni Boussy-Saint-Antoinessa. Viranomaisten mukaan hän löi yhtä poliisia veitsellä. Poliisi ampui ja haavoitti naista.

Pariisin keskeisiin nähtävyyksiin kuuluvassa Notre Damen katedraalissa vierailee vuosittain noin 13 miljoonaa kävijää.

Kaasusäiliöillä lastattu Peugeot 607 -merkkinen henkilöauto oli pysäköity läheiselle sivukadulle hätävilkut päällä. Takakontti oli auki ja kaasusäiliöt asetettu kadulle auton viereen. Ilmoituksen ilman rekisterilaattoja paikalla olleesta autosta teki läheisen baarin työntekijä.

Poliisi on pidättänyt kaikkiaan seitsemän henkilöä tapaukseen liittyen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat