Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Polvien pettäminen ja horjunta herättivät huolen Hillary Clintonin terveydestä – perhelääkärin mukaan syynä keuhkokuume

Perhelääkärin mukaan demokraattien presidenttiehdokas osallistui 9/11-muistotilaisuuteen kipeänä, ja sairastaa keuhkokuumetta. Kampanjaohjelmaan heti muutoksia.

Ulkomaat
 
BRIAN SNYDER / Reuters
Hillary Clinton kuvattiin sunnuntaina pirteänä poistumassa tyttärensä Chelsean kotoa New Yorkissa.
Hillary Clinton kuvattiin sunnuntaina pirteänä poistumassa tyttärensä Chelsean kotoa New Yorkissa. Kuva: BRIAN SNYDER / Reuters

Presidenttiehdokas Hillary Clinton sairastaa keuhkokuumetta.

Clintonin henkilökohtainen lääkäri kertoi asiasta sunnuntaina sen jälkeen, kun Clintonin osallistuminen syyskuun 11:sta päivän terrori-iskujen muistotilaisuuteen herätti huolta demokraattiehdokkaan terveydentilasta, uutistoimisto Reuters kertoo.

Lääkärin mukaan 68-vuotiaalla Clintonilla diagnosoitiin keuhkokuume jo perjantaina, mutta yleiseen tietoon hänen sairautensa tuli sunnuntaina, kun hänen nähtiin huojuvan ja hänen polvensa pettivät muistotilaisuudessa ennen autokyytiin siirtymistä. Horjuminen ja polvien pettäminen nähdään myös sosiaaliseen mediaan ladatulla videolla.

Clintoneiden perhelääkäri Lisa Bardack tutki presidenttiehdokkaan sunnuntaina tämän palattua muistotilaisuudesta kotiin.

”Hänelle määrättiin antibioottikuuri ja häntä kehotettiin lepäämään ja keventämään ohjelmaansa. Aamun tilaisuudessa hän hikoili ja kärsi nestehukasta”, lääkäri sanoi sunnuntaina.

Lääkärin ohjeistamana Clinton on perunut jo tälle maanantaille suunnitellun varainkeruumatkansa Kaliforniaan. Loppuviikon osalta ohjelmaa mietitään yhä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat