Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trump pidättyy kommentoimasta Clintonin terveyshuolia – Clinton palaa pian kampanjoimaan, esikunnasta vakuutetaan

Fox News kertoo, että Trump lupaa julkistaa uuteen lääkärintarkastukseen perustuvaa erittäin yksityiskohtaista tietoa omasta terveydestään lähipäivinä.

Ulkomaat
 
Clinton horjui keuhkokuumeen takia – presidenttiehdokkaan kunto epäilyttää
Clinton horjui keuhkokuumeen takia – presidenttiehdokkaan kunto epäilyttää
Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton joutui poistumaan WTC-iskujen muistotilaisuudesta kesken tapahtuman, koska hän voi huonosti. Uutiskuvat näyttävät Clintonin horjumisen, joka herätti keskustelun ehdokkaan terveydestä. Kuvaus: CNN, leikkaus: Esa Juntunen.

Yhdysvalloissa on seurattu, miten republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump ottaa kantaa vastaehdokkaansa demokraattien Hillary Clintonin sairastumiseen keuhkokuumeeseen. Monien yllätykseksi republikaaniehdokas on ollut varsin hiljaa asiasta.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Trump aikookin pidättyä lausumasta asiasta mitään. Trumpin kampanjan ilmoittama linja on, että he haluavat toimia tilanteessa kunnioittavasti, AFP kertoo. Trump puhui kampanjatilaisuudessaan maanantai-iltana Suomen aikaa, muttei maininnut Clintonin sairastumista.

Uutiskanava CNN:n tietojen mukaan Trumpin kampanjan henkilökuntaa on kielletty julkaisemasta mitään kielteistä sosiaalisessa mediassa Clintonin sairaudesta. CNN:n tietojen mukaan kieltoa on vahvistettu irtisanomisen uhalla.

Clintonin henkilökohtainen lääkäri kertoi keuhkokuumeeseen sairastumisesta sunnuntaina sen jälkeen, kun Clintonin osallistuminen WTC: terrori-iskujen muistotilaisuuteen herätti huolta demokraattiehdokkaan terveydentilasta. Lääkärin mukaan 68-vuotiaalla Clintonilla diagnosoitiin keuhkokuume jo perjantaina, mutta yleiseen tietoon hänen sairautensa tuli sunnuntaina, kun hänen nähtiin huojuvan ja hänen polvensa pettivät muistotilaisuudessa ennen autokyytiin siirtymistä.

Clintonin tiedottajan Brian Fallonin mukaan presidenttiehdokkaalla ei ole muita terveysongelmia. Hänen odotetaan jatkavan kampanjointia viikon puolivälissä, Fallon kertoi maanantaina. Clintonin kampanjaryhmä myös julkaisee ehdokkaasta tuoreimmat terveystiedot.

Fox News kertoo, että Trump lupaa julkistaa uuteen lääkärintarkastukseen perustuvaa erittäin yksityiskohtaista tietoa omasta terveydestään lähipäivinä. Fox Newsin puhelinhaastattelussa Trump sanoi toivovansa, että Clinton toipuu nopeasti ja että pääsee kohtaamaan tämän keskustelussa.

Trumpin aiempi terveystarkastus on herättänyt arvostelua. Lääkäri Harold Bornstein kertoi käyttäneensä miljardöörin tutkimiseen vain viisi minuuttia. Sen nojalla hän totesi, että Trump on niin fyysisesti kuin henkisestikin erinomaisessa kunnossa.

Lue myös: HS-analyysi Clintonin terveydestä saattoi tulla ratkaiseva käänne Yhdysvaltain presidenttikisassa Polvien pettäminen ja horjunta herättivät huolen Hillary Clintonin terveydestä – perhelääkärin mukaan syynä keuhkokuume

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat