Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keuhkokuumeeseen sairastunut Hillary Clinton aikoo jatkaa kampanjaa parin päivän kuluttua – ”En ajatellut sen olevan iso asia”

Presidenttiehdokas myöntää sivuuttaneensa lääkärin ohjeet levosta.

Ulkomaat
 
Clinton horjui keuhkokuumeen takia – presidenttiehdokkaan kunto epäilyttää
Clinton horjui keuhkokuumeen takia – presidenttiehdokkaan kunto epäilyttää
Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton joutui poistumaan WTC-iskujen muistotilaisuudesta kesken tapahtuman, koska hän voi huonosti. Uutiskuvat näyttävät Clintonin horjumisen, joka herätti keskustelun ehdokkaan terveydestä. Kuvaus: CNN, leikkaus: Esa Juntunen.

Keuhkokuumeesta kärsivä demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton sanoo voivansa jo paljon paremmin ja jatkavansa vaalikampanjaansa ”parin päivän kuluttua”.

”Haluan vain päästä tästä yli ja palata takaisin kampanjoimaan niin pian kuin mahdollista”, Clinton sanoi CNN:n puhelinhaastattelussa maanantai-iltana.

Clintonin, 68, terveydentilasta syntyi Yhdysvalloissa kohu sunnuntaina, kun hän poistui ennenaikaisesti syyskuun 11:sta päivän terrori-iskujen muistotilaisuudesta. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jolla heikossa tilassa oleva presidenttiehdokas horjahteli avustajien tukemana autoon.

Clinton myönsi CNN:n haastattelussa, että hän oli sivuuttanut lääkärin määräykset levosta. Keuhkokuume diagnosoitiin jo perjantaina, mutta Clinton oli uskonut toipuvansa viikonlopun aikana, jolloin hänellä oli ohjelmassa vain muutama tilaisuus.

”Minun piti levätä viisi päivää – niin he sanoivat minulle perjantaina – ja minä en noudattanut tätä erittäin viisasta neuvoa”, Clinton sanoi.

”En vain ajatellut sen olevan niin iso asia.”

Clinton kiistää, että hän olisi menettänyt tajuntansa sunnuntaina poistuessaan terrori-iskujen muistotilaisuudesta.

”Minua huimasi ja menetin tasapainoni hetkeksi. Kun pääsin sisälle [autoon], istuin alas, vilvoittauduin ja sain vähän vettä, tunsin oloni välittömästi paremmaksi.”

Clintonin kampanjaväki on myöntänyt, ettei presidenttiehdokkaan terveydentilasta tiedottaminen mennyt aivan putkeen. Tiedottaja Brian Fallon sanoi maanantaina MSNBC:lle, että jälkeenpäin ajatellen he olisivat voineet tiedottaa asiasta aiemmin.

Clinton aikoo julkaista lähipäivinä terveystietojaan hillitäkseen huhumyllyä ja epäilyksiä terveydentilastaan.

Brian Snyder / Reuters
Hillary Clintonin terveydentilasta syntyi Yhdysvalloissa kohu sunnuntaina, kun hän poistui ennenaikaisesti syyskuun 11:sta päivän terrori-iskujen muistotilaisuudesta.
Hillary Clintonin terveydentilasta syntyi Yhdysvalloissa kohu sunnuntaina, kun hän poistui ennenaikaisesti syyskuun 11:sta päivän terrori-iskujen muistotilaisuudesta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat