Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saksa pidätti kolme epäiltyinä Isis-yhteyksistä

Kolmen syyrialaisen uskotaan saapuneen Saksaan Isisin lähettäminä.

Ulkomaat
 
RALPH ORLOWSKI / Reuters
Saksan poliisin erikoisjoukot siirtävät terrorismista epäiltyjä syyrialaismiehiä poliisiautoon Karlsruhessa.
Saksan poliisin erikoisjoukot siirtävät terrorismista epäiltyjä syyrialaismiehiä poliisiautoon Karlsruhessa. Kuva: RALPH ORLOWSKI / Reuters

Saksan poliisi on pidättänyt kolme Syyrian kansalaista epäiltyinä siitä, että terroristijärjestö Isis on lähettänyt nämä Saksaan, kertoo uutistoimisto Reuters. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan miehet otettiin kiinni ennen auringonnousua tehdyssä ratsioiden sarjassa Schleswig-Holsteinissa ja Ala-Saksissa. Poliisin kerrotaan saaneen haltuunsa runsaasti erilaista materiaalia.

Liittovaltion syyttäjä epäilee, että kolme miestä lähetettiin Saksaan viime vuoden marraskuussa joko toteuttamaan annettua tehtävää tai odottamaan myöhempiä käskyjä, Reuters kertoo. Miehet ovat 17–26-vuotiaita.

Miesten kerrotaan matkustaneen Turkin ja Kreikan kautta väärillä passeilla. Tutkijat uskovat, että miehet ovat vapaaehtoisia ja että 17-vuotias on saanut koulutusta aseiden ja räjähteiden käsittelyyn, BBC kertoo.

Etsintäratsioihin osallistui 200 poliisia ja turvallisuusvirkamiestä. Epäiltyjä etsittiin useista paikoista, esimerkiksi turvapaikanhakijoiden majoitustiloista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat