Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

USA:n demokraatit syyttävät Venäjää Trumpia suosivasta hakkerihyökkäyksestä

Demokraatit osasivat odottaa uutta tietovuotoa.

Ulkomaat
 
Reuters

Yhdysvaltojen demokraattisen puolueen kansallinen komitea on joutunut Venäjän valtion tuella toimivien hakkereiden tunkeutumisen kohteeksi, sanoi komitean johtaja Donna Brazile tiistaina. Kyseisen komitean tehtävänä on johtaa puoluetta. Brazilen mukaan hakkerit yrittävät vaikuttaa Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin republikaanien ehdokkaan Donald Trumpin hyväksi.

Komitealta vietyihin asiakirjoihin ilmestyi linkki Wikileaksin Twitter-tilille. Uutistoimisto Reuters kuitenkin kertoi, ettei se ainakaan aluksi päässyt lukemaan julkaistuja dokumentteja, jotta näkisi, mitä niissä kerrotaan.

”On yksi henkilö, joka hyötyy näistä rikollisista teoista, ja hän on Donald Trump”, Brazile sanoi. Brazilen mukaan oli kuitenkin odotettua, että hakkerit julkaisevat lisää demokraateilta varastettua aineistoa.

Wikileaksissa julkaistiin jo aiemmin kesällä demokraattisen puolueen kansallisen komitealta hakkeroitua aineistoa. Julkaistut sähköpostit osoittivat, että puoluevirkailijat suosivat puolueen presidenttiehdokkaaksi lopulta valittua Hillary Clintonia senaattori Bernie Sandersiin nähden, kun nämä kilpailivat puolueen ehdokkuudesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat