Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clintonin lääkärin mukaan presidenttiehdokas on terve – kampanja jatkuu tänään

Clinton palaa kampanjoimaan torstaina Pohjois-Carolinassa.

Ulkomaat
 
DAVID BECKER
Hillary Clintonia ei nähty Nevadan vaalitilaisuudessa tiistaina. Keuhkokuumeesta toipuvaa vaimoaan tuurasi Nevadassa Bill Clinton.
Hillary Clintonia ei nähty Nevadan vaalitilaisuudessa tiistaina. Keuhkokuumeesta toipuvaa vaimoaan tuurasi Nevadassa Bill Clinton. Kuva: DAVID BECKER

Demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin kampanjatoimisto on paljastanut lisää tietoja Clintonin keuhkokuumeesta keskiviikkona.

Clintonilla on tutkimusten mukaan bakteerin aiheuttama keuhkokuume, johon hän on saanut 10 päivän antibioottikuurin, kertoivat uutistoimistot myöhään keskiviikkona Suomen aikaa. Keuhkokuume diagnosoitiin jo viime perjantaina, mutta Clinton ei kertonut siitä ennen kuin hän lähes pyörtyi syyskuun 11. päivän muistotilaisuudessa sunnuntaina.

Clintonin lääkäri Lisa Bardock on tutkinut potilasta useita kertoja, viimeksi keskiviikkona. Bardackin mukaan 68-vuotias Clinton on keuhkokuumetta lukuunottamatta perusterve, ja hänen psyykkinen kuntonsa on erinomainen.

Kampanjatoimiston julkaisemien terveystietojen mukaan Clintonin kolesteroliarvot ja verenpaine ovat normaalit.

Clinton joutui sairastumisen vuoksi perumaan kampanjointinsa kolmeksi päiväksi. Muun muassa Kalifornian ja Nevadan tapahtumat peruuntuivat. Hän jatkaa kierrostaan torstaina Pohjois-Carolinassa.

Vastaehdokas, republikaanien presidenttikandidaatti Donald Trump, 70, yllätti keskiviikkona televisiokatsojat paljastamalla terveystietojaan The Dr. Oz Show’ssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat