Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muukalaisvastaiset kokoontumiset jatkuivat Saksan Bautzenissa – äärioikeisto kutsui koolle mielenosoituksia

Noin 40 000 asukkaan kaupunki on noussut Saksan pakolaisvastaisten mielialojen polttopisteeksi.

Ulkomaat
 

Muukalaisvastaiset väkijoukot kokoontuivat jälleen itäisen Saksan Bautzenissa torstai-iltana, kertoivat saksalaismediat perjantaina.

Poliisin mukaan kaupungin keskustan aukiolle Kornmarktille kokoontui torstai-iltana 350 ihmistä. Der Spiegel -lehti kertoi, että joukossa oli ulkoasusta päätellen paljon äärioikeistolaisia.

Torstai-iltana poliisi onnistui estämään väkivaltaisuudet, mutta tunnelma kaupungin keskustassa oli jännittynyt.

Edellisyönä muukalaisvastaiset mielenosoittajat ottivat yhteen nuorten turvapaikanhakijoiden kanssa. Äärioikeistolaiset myös jahtasivat turvapaikanhakijoita kaupungin kaduilla huutaen iskulauseita kuten ”Wir sind das Volk” (Me olemme kansa).

Turvapaikanhakijoiden ryhmä puolestaan heitteli poliisia kivillä ja laudanpätkillä.

Bautzen on noin 40 000 asukkaan kaupunki Puolan ja Tšekin rajan tuntumassa. Se on noussut viime päivinä Saksan muukalaisvastaisten protestien keskiöön.

Äärioikeisto on kutsunut Bautzeniin koolle uusia mielenosoituksia viikonlopuksi. Poliisi on varautunut rauhattomuuksiin lisäämällä läsnäoloaan.

Bautzen on viime päivinä noussut Saksan muukalaisvastaisten mielialojen polttopisteeksi. Saksa on vastaanottanut Euroopan maista ylivoimaisesti eniten pakolaisia.

Viime vuonna Saksaan tuli noin miljoona turvapaikanhakijaa, ja liittokansleri Angela Merkelin salliva pakolaispolitiikka on herättänyt yhä enemmän vastustusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat