Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bruce Springsteen: Donald Trump on ”ääliö” – rocktähti ei silti virallisesti tue Hillary Clintonia

Ulkomaat
 
ARND WIEGMANN / Reuters
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Kuva: ARND WIEGMANN / Reuters

Amerikkalainen rocktähden Bruce Springsteenin mukaan republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on ”ääliö”.

”(Trumpin ehdokkuus) on amerikkalaisen demokratian tragedia”, Springsteen sanoo musiikkilehti Rolling Stonen perjantaina julkaisemassa haastattelussa.

Springsteen haukkuu kovasanaisesti Trumpin lehdessä. Hän pitää demokratian kannalta vaarallisena sitä, että Trump on puheissaan toistuvasti vihjaillut demokraattien harjoittavan vaalivilppiä.

Trumpin flirttailu äärioikeistolaisen Alt-right -liikkeen kanssa on Springsteenin mukaan pöyristyttävää.

Springsteen oli vahvasti mukana Yhdysvaltain vuoden 2008 presidentinvaaleissa tukemassa Barack Obamaa presidentiksi. Hän kampanjoi myös vuoden 2004 vaaleissa demokraattien ehdokkaan John Kerryn puolesta.

Näissä vaaleissa Springsteen on ottanut etäisyyttä demokraattien ehdokkaaseen Hillary Clintoniin. Springsteen ei ole ilmoittautunut Clintonin tukijoihin eikä ole myöskään kampanjoinut tämän tueksi.

Rolling Stonen haastattelussa Springsteen kiistää, että ei olisi innostunut Clintonin ehdokkuudesta. ”Minä pidän Hillarystä. Minusta hänestä tulisi hyvä presidentti”, Springsteen sanoo.

Springsteen kertoo uskovansa, että muusikoilla ylipäätään aika pieni vaikutus ihmisten poliittisiin mielipiteisiin. Hän kertoo lähteneensä aiemmin demokraattiehdokkaan tueksi, koska koki Yhdysvaltain olevan kriisissä.

”Mitä se on toki nytkin”, Springsteen sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat