Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clinton ja Trump ottavat yhteen – HSTV pohjustaa vaalien tähän asti merkittävintä kohtaamista suorassa lähetyksessä kello 17

Väittely ajoittuu Suomen aikaan tiistain aamuyöhön, kello neljän ja puoli kuuden väliin. Maanantaina Sanomatalon Mediatorilla väittelyä pohjustetaan yleisötilaisuudessa.

Ulkomaat
 

Yhdysvaltojen vaalien tähän asti merkittävin kohtaaminen – Hillary Clintonin ja Donald Trumpin ensimmäinen vaaliväittely – tapahtuu maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. HS pohjustaa, seuraa ja analysoi väittelyä kattavasti ja herkeämättä HS.fi:ssä.

Tervetuloa yleisötilaisuuteen Sanomataloon klo 17

Maanantaina kello 17 Sanomatalon Mediatorilla alkaa yleisötilaisuus, jossa Donald Trumpista juuri kirjan kirjoittanut HS:n toimittaja Saska Saarikoski kertoo pohdintojaan kiristyvästä vaaliasetelmasta.

Mihin Trumpin suosio perustuu ja kuinka hyvät mahdollisuudet hänellä on edetä voittoon asti?

Saarikosken kanssa ajatuksiaan jakavat myös bisnesverkosto Amchamin toimitusjohtaja Kristiina Helenius ja Suomen entinen Washingtonin-suurlähettiläs Jukka Valtasaari.

Puolentoista tunnin tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa! Jos et pääse paikan päälle, voit seurata keskustelua suorana HSTV:ssä, joka näkyy HS:n sovelluksessa tai osoitteessa hs.fi. Koko keskustelu tulee myös illan mittaan katsottavaksi sivuille nauhoitteena, jos et pysty juuri tuolloin olemaan verkon ääressä.

Seuraa väittelyä suorana HSTV:ssä

Yöllä väittelyn kulkua uutisoi ja analysoi verkossa kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski. Koko väittelyn pystyy katsomaan suorana HS:n verkkosivuilla HSTV:ssä. Väittely alkaa aamuneljältä ja päättyy puoli kuudelta Suomen aikaa.

Varhain tiistaiaamuna väittelyn parhaat palat ovat katsottavissa verkossa videoina. Varsinainen HSTV:n jälkipeli koittaa tiistaiaamupäivällä suorassa lähetyksessä kello 10. Silloin arvionsa väittelyn huippukohdista ja voittajasta kertovat kirjeenvaihtajan lisäksi Saska Saarikoski ja HS:n ulkomaantoimituksen uutistuottaja Petja Pelli. Myös tämä lähetys on katsottavissa HS:n sivuilla myöhemmin päivän aikana.

Kaksi muuta Clintonin ja Trumpin tv-kohtaamista 9. ja 19. lokakuuta saavat HS:n verkossa vastaavan käsittelyn.

Kirjeenvaihtaja vastaa kysymyksiin

Ennen marraskuun vaalipäivää HS:n lukijat saavat lukea lehdestä ja verkosta vielä suuren määrän Saarikoskien reportaaseja ja tarinoita, jotka avaavat suomalaiselle lukijalle Yhdysvaltojen täysin poikkeuksellista vaalisyksyä.

Kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski muun muassa muuttaa asumaan muutamaksi päiväksi pikkukylään, joka on mahdollisimman kaukana Washingtonin ja New Yorkin liberaalista menosta. Ehkä vastaus moneen näiden vaalien arvoitukseen löytyy kaukaa suurkaupunkien sykkeestä.

Lisäksi lokakuussa HS tulee tarjoamaan lukijoille mahdollisuuden kysyä suorassa lähetyksessä mieltä askarruttavia asioita kirjeenvaihtaja Laura Saarikoskelta. Vastauksista tehdään myös juttu lehteen.

Dermot Tatlow
Kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski ja Donald Trumpista kirjan kirjoittanut Saska Saarikoski vastaavat vaalipäivän hetki hetkeltä -seurannasta paikan päällä.
Kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski ja Donald Trumpista kirjan kirjoittanut Saska Saarikoski vastaavat vaalipäivän hetki hetkeltä -seurannasta paikan päällä.
Seuraa vaalipäivän jännitystä hetki hetkeltä

Vaalipäivä on tiistai 8. marraskuuta. HS:n verkossa tulosten laskennan etenemistä voi halutessaan jännittää vaikka yön yli valvoen. Verkon hetki hetkeltä -seurannasta vastaavat paikan päällä Saarikosket, jotka ovat läsnä molemmissa vaalivalvojaisissa. Helsingin päässä seurantaa tukee suuri joukko HS:n kokeneimpia Yhdysvaltojen tuntijoita.

Jos ääntenlaskenta sujuu normaalisti, voit lukea ensimmäiset arviot voittajasta ja tuloksen merkityksestä HS:n sivuilta Suomen aikaan varhain aamulla keskiviikkona 9. marraskuuta.

Ajantasaisimmat uutiset löydät HS:n sovelluksesta ja osoitteesta hs.fi. Usein kirjeenvaihtaja Atlantin takana on kirjoittanut analyysin Yhdysvaltojen illan käänteistä, kun me Suomessa vielä nukumme. Siksi nyt on hyvä aika ladata älypuhelimeensa tai tablettiinsa HS:n sovellus.
Ajantasaisimmat uutiset löydät HS:n sovelluksesta ja osoitteesta hs.fi. Usein kirjeenvaihtaja Atlantin takana on kirjoittanut analyysin Yhdysvaltojen illan käänteistä, kun me Suomessa vielä nukumme. Siksi nyt on hyvä aika ladata älypuhelimeensa tai tablettiinsa HS:n sovellus.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat