Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Sanomat seuraa tiiviisti loppukiriä

Maanantaina kello 17 Sanomatalon Mediatorilla pohditaan kiristyvää vaalitilannetta. Vaaliväittelyn voi katsoa suorana HSTV:stä.

Ulkomaat
 
HS

Helsingin Sanomat pohjustaa, seuraa ja analysoi tulevaa vaaliväittelyä ja Yhdysvaltain presidentinvaalien loppukiriä tiiviisti.

Maanantaina kello 17 Sanomatalon Mediatorilla alkaa yleisötilaisuus, jossa Donald Trumpista juuri kirjan kirjoittanut HS:n toimittaja Saska Saarikoski kertoo pohdintojaan kiristyvästä vaaliasetelmasta.

Saarikosken kanssa ajatuksiaan jakavat myös bisnesverkosto Amchamin toimitusjohtaja Kristiina Helenius ja Suomen entinen Washingtonin-suurlähettiläs Jukka Valtasaari.

Puolentoista tunnin tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Keskustelua voi seurata suorana HSTV:ssä, joka näkyy HS:n sovelluksessa tai osoitteessa hs.fi.

Tiistaina aamuyöllä väittelyn kulkua uutisoi verkossa kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski. Koko väittelyn pystyy katsomaan suorana HS:n verkkosivuilla HSTV:ssä. Väittely alkaa tiistaina aamuneljältä ja päättyy puoli kuudelta Suomen aikaa.

Varhain tiistaiaamuna väittelyn parhaat palat ovat katsottavissa verkossa videoina. Jälkipeli alkaa tiistaina suorassa lähetyksessä kello 10. Silloin arvionsa väittelyn huippukohdista ja voittajasta kertovat kirjeenvaihtajan lisäksi Saska Saarikoski ja HS:n ulkomaantoimituksen uutistuottaja Petja Pelli.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat