Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yksi kuoli Malmön sunnuntaisen ampumavälikohtauksen seurauksena, kolmea muuta haavoittaneen teon taustat vielä epäselviä

Ulkomaat
 

Yksi Malmön sunnuntaisen ampumavälikohtauksen uhreista on kuollut, kertoo poliisi. Tapausta tutkitaan nyt hänen osaltaan murhan yrityksen sijaan murhana.

Ammuskelu sattui Fosien kaupunginosassa sijaitsevalla Censorsgatanilla, Malmön eteläosassa hieman ennen seitsemää sunnuntai-iltana. Kuolleen uhrin lisäksi kolme muuta haavoittui lievemmin.

Poliisi ei ollut maanantaihin mennessä ottanut ketään kiinni ampumisista. Poliisi ei liioin ole toistaiseksi ottanut kantaa teon motiiveihin.

”Tapauksesta on vaikeaa saada tietoja tänään, ja syynä on, että ihmiset pelkäävät puhua meidän kanssamme ja sitä, että heidät sekoitetaan johonkin, minkä kanssa heillä ei ole mitään tekemistä”, sanoo komisario Claes-Arne Hermansson uutistoimisto TT:lle.

Kuollut uhri oli noin 20-vuotias mies, hän kertoo. Poliisi etsii kahta tai kolmea tekijää. Heidän oli nähty pakenevan paikalta mopolla.

Silminnäkijä kertoi illalla Sydsvenskanille, että paikalla kuului ensin sarja laukauksia ja sitten kolme laukausta lisää. Toinen silminnäkijä kertoi, että paikalla liikkui ennen tekoja kaksi mopoa joiden kyydissä oli kolme ihmistä.

Naamioitunut tekijä ampui kohti autoa, joka saapui paikalle.

Ruotsin radion mukaan ammutut luodit osuivat myös läheiseen asuntoon, jossa oli tapahtumahetkellä lapsia. He säilyivät luodeilta täpärästi, kertoi poliisin päivystävä tutkinnanjohtaja Mats Atlin.

”On täysi ihme, ettei useampia ole sairaalassa”, hän sanoi Ruotsin radiolle.

Yksi haavoittuneista vietiin tapahtumien jälkeen sairaalaan ambulanssilla. Kolme muuta hakeutui sairaalaan itse.

Aiemmin tänä vuonna samalla kadulla ammuttiin kuoliaaksi 39-vuotias mies. Poliisi ei halunnut toistaiseksi ottaa kantaa siihen, onko tapauksilla yhteyttä, kertoi Ruotsin radio.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat