Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliiseiksi pukeutuneet ryöstäjät tunkeutuivat Kim Kardashianin luksusasuntoon yöllä – uhkasivat aseella ja veivät 10 miljoonan euron arvosta koruja

Ranskalainen poliisilähde sanoo uutistoimisto AP:lle, että ryöstäjät sitoivat viihdetähti Kardashianin ja lukitsivat hänet kylpyhuoneeseen. Sitten he karkasivat miljoonasaalis mukanaan pyörillä.

Ulkomaat
 
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner kaaottisessa tilanteessa Pariisissa
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner kaaottisessa tilanteessa Pariisissa

Viisi aseistettua miestä tunkeutui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pariisilaiseen luksusasuntoon ja ryösti 10 miljoonan euron arvosta koruja yhdysvaltalaiselta julkisuuden henkilöltä Kim Kardashianilta, kertoo Ranskan poliisin lähde uutistoimisto AP:lle.

Ovimies päästi poliiseiksi pukeutuneet ryöstäjät sisään rakennukseen, minkä jälkeen hänet pakotettiin kertomaan Kardashianin asunnon sijainti. Poliisin mukaan ryöstäjät vievät 6 miljoonan euron arvoisen korurasian sekä 4 miljoonan euron arvoisen sormuksen.

Sen jälkeen miehet sitoivat Kardashianin, lukitsivat tämän kylpyhuoneeseen ja karkasivat pyörillä.

Välikohtaus tapahtui noin kolmen aikaan aamuyöllä Pariisin keskustassa.

”Kardashian on pahasti järkyttynyt mutta fyysisesti vahingoittumaton”, tähden edustaja Ina Treciokas kertoi tiedotteessa, josta uutiskanava CNN kertoi.

Kardashian oli osallistumassa Pariisin muotiviikoille välikohtauksen tapahtuessa. Mukana oli hänen äitinsä Kris Jenner sekä siskonsa Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner. On epäselvää, joutuivatko muut ryöstön kohteeksi.

Kardashianin aviomies, rapmuusikko Kanye West joutui ryöstön vuoksi keskeyttämään esiintymisensä Meadows-festivaaleilla New Yorkissa. Hän oli ehtinyt olla lavalla puoli tuntia, kun sai uutisen vaimonsa uhkaamisesta.

”Olen pahoillani, perhekriisi. Minun täytyy lopettaa keikka”, West totesi ja häipyi lavalta välittömästi.

Viikko on ollut Kardashianille muutenkin ikävä. Viime keskiviikkona hän joutui julkisuuden henkilöiden häirintään keskittyvän Vitalii Sediukin päällekarkauksen kohteeksi.

Kim Kardashian on yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti ja julkisuuden henkilö, jota on kutsuttu jopa uudeksi Madonnaksi. Kardashianilla on kymmeniä miljoonia seuraajia viestipalvelu Twitterissä sekä Instagramissa. Kardashianit-televisiosarjaa näyttää Suomessa MTV.

Lue HS:n toimittajan Saska Saarikosken analyysi Kardashianien suvun suuresta draamasta – ja kyvystä kääntää draama rahaksi.

Time-lehti valitsi Kardashianin vuonna 2015 sadan maailman vaikutusvaltaisimman ihmisen listalleen.

Eduardo Munoz / Reuters
Kanye West ja Kim Kardashian saapuivat MTV:n musiikkigaalaan elokuussa 2016.
Kanye West ja Kim Kardashian saapuivat MTV:n musiikkigaalaan elokuussa 2016.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat