Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin mahdollinen verojen välttely ei häiritse kannattajia – ”Olisinpa itsekin yhtä fiksu”

New York Timesin viime viikolla julkaisemien tietojen mukaan Donald Trump oli mahdollisesti välttynyt tuloverojen maksulta jopa 18 vuoden ajan kirjattuaan lähes miljardin dollarin tappiot vuonna 1995. Trumpin kannattajat kertovat CNN:n videolla, miksi veroilta välttyminen on heidän mielestään vain hyvä asia.

Ulkomaat
 
Trumpin kannattajat antavat ehdokkaalleen kehuja verojen välttämisestä
Trumpin kannattajat antavat ehdokkaalleen kehuja verojen välttämisestä
CNN:n toimittaja Gary Tuchman haastatteli republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin kannattajia Pueblossa Coloradossa. Kannattajien mielestä Trumpin mahdollinen verojen välttäminen oli fiksua toimintaa ja moni toivoikin, että osaisi tehdä samoin.

Donald Trumpin kannattajat maksavat veronsa, mutta haaveilevat älystä ja nokkeluudesta, joilla voisivat sen välttää. Tällaisen kuvan saa uutiskanava CNN:n tekemästä videosta, jossa Trumpin coloradolaiset kannattajat kertovat ajatuksiaan presidenttiehdokkaan veropaljastuksista.

Kannattajien mukaan Trump on ollut fiksu välttäessään verot. Myös luottamus ehdokkaan rehellisyyteen on suuri.

”Hän on joko maksanut veronsa tai välttynyt niiden maksamiselta laillisesti”, sanoo Trumpin kannattaja Ernest Degraw.

Toisin kuin Hillary Clinton ja aiemmat presidenttiehdokkaat, Donald Trump ei ole julkaissut verotietojaan. Hänen kannattajilleen tämä ei ole kuitenkaan ongelma.

Trumpin kannatustilaisuudessa Pueblossa tavattu Karen Carr toivoisi, että Trump julkaisi verotietonsa jossain vaiheessa. Sillä ei ole kuitenkaan väliä tapahtuuko se ennen vai jälkeen vaalien.

”Sillä ei ole väliä minulle. Tiedän, että hän puhuu totta.”

Parhaat palat Clinton-Trump-väittelystä
Parhaat palat Clinton-Trump-väittelystä
Yhdysvaltojen presidentinvaalien ensimmäisessä vaaliväittelyssä ehdokkaat eli demokraatti Hillary Clinton ja republikaani Donald Trump löysivät toisistaan paljon vikoja. Toimittaja: Heidi Lämsä, kuva: CNN, leikkaus: Janne Elkki
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat