Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi kaivoi mafioson kaapin takaa – HSTV:n video näyttää italialaisen rikollispomon nolon hetken

Vaaralliseksi luonnehdittu Antonio Pelle ehti olla karkuteillä viisi vuotta.

Ulkomaat
 
HS–Reuters

Italian poliisi on napannut viisi vuotta karkuteillä olleen mafiapomon tämän omasta kodista pienessä Benestaren kylässä Etelä-Italiassa. Antonio Pelle, 54, piileksi vaatekaapin taakse rakennetussa syvennyksessä, josta poliisit hänet kaivoivat keskiviikkona esiin.

Pidätyksestä kuvattu video näyttää, miten mafiapomo kiipeää kaapin takaa ja pistetään käsirautoihin.

”Viisikymmentä ihmistä suoritti etsinnän kaksikerroksisessa huvilassa, jossa Pelle on aina asunut, mutta vaadittiin erittäin tarkkaavaiset silmät hänet piilopaikkansa löytämiseen”, poliisikomentaja Francesco Ratta sanoi Italian televisiossa.

Pelle oli maannut hiljaa pienessä kopissaan etsinnän aikana. Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen väliin rakennetussa tilassa oli patja, tuuletin, muutamia vesipulloja sekä käteistä.

Calabian kuuluisaan 'Ndranghetaksi kutsuttuun mafiaan kuuluva Antonio Pelle on ollut Italian vaarallisimpien vankikarkureiden listalla. Häntä odottaa kahdenkymmenen vuoden tuomio huumeiden ja aseiden salakuljetuksesta sekä mafiaan kuulumisesta.

Pelle pidätettiin vuonna 2008. Hän onnistui pakenemaan kolme vuotta myöhemmin, kun hänet lähetettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Syyttäjän mukaan Pelle oli Pelle-Voltarin rikollisperheen johtaja.

Mafiapomo jäi kiinni kaapin päältä
Mafiapomo jäi kiinni kaapin päältä
Italian poliisi on saanut etsimänsä mafiapomon satimeen. Pomo piileskeli omassa kodissaan Benestaren kylässä Etelä-Italiassa. Antonio Pellen piilopaikka oli raknnettu vaatekaapin taakse.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat