Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asemiehet tappoivat 22 sotilasta Nigerin pakolaisleirillä

Nigeriin paenneita malilaisia on yritetty tappaa jo aiemmin.

Ulkomaat
 

Ainakin 22 sotilasta on kuollut tuntemattomien asemiesten iskiessä malilaisten pakolaisten pakolaisleiriin Nigerissä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Pakolaisleiri sijaitsee Nigerin länsiosissa Tahouan alueella noin 525 kilometriä pääkaupunki Niameystä koilliseen.

Nigerin pääministeri Brigi Rafinin mukaan kuolonuhrien määrä voi vielä nousta. Rafini ei antanut valtiollisen tv-kanavan haastattelussa lisätietoja siitä, keitä iskusta epäillään tai, miten siviileille oli iskussa käynyt.

Pakolaisleirillä on malilaisia, jotka joutuivat pakenemaan islamistien hyökkäyksiä Malin pohjoisosissa vuonna 2012. Ranskalaisten johtama sotilasoperaatio työnsi aseellisia ryhmiä pois alueelta, mutta väkivalta Sahelin alueella ei ole loppunut.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Niger joutuu nyt taistelemaan monista eri suunnista tulevia terroristihyökkäyksiä vastaan. Viime kuussa kaksi pakolaista kuoli toisella malilaisten pakolaisten leirillä.

Nigerin oma armeija taistelee parhaillaan terroristijärjestö Boko Haramia vastaan. Järjestö on tehnyt hyökkäyksiä maan eteläosissa Nigerian rajan yli. Nigerissä on myös huoli siitä, että jihadistijärjestö Isisin asemiehiä ajautuisivat Nigeriin Libyan vastatoimien vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat