Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maskipäinen 17-vuotias mies riehui Minskissä moottorisahan kanssa – tyttö kuoli: ”Olin ärtynyt ostoskeskuksen liian monista ihmisistä”

Kun hyökkääjä otti moottorisahan esiin, ostoksilla olleet luulivat sitä poliisin mukaan ensin leikiksi.

Ulkomaat
 

Moottorisahalla ja kirveellä varustautunut maskipäinen nuori mies teki valkovenäläisessä ostoskeskuksessa tuhoa, kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP.

Nuori mies iski sunnuntaina pääkaupunki Minskissä sijaitsevaan Europa-ostoskeskukseen ja tappoi yhden nuoren tytön. Lisäksi hän haavoitti yhtä naista vakavasti.

Sunnuntaina selvisi, että hyökkääjä oli vain 17-vuotias vanha, asui omassa asunnossaan ja tuli varakkaasta perheestä.

Myös hyökkääjän motiivista saatiin tietoa: hän kertoi kuulusteluissa olleensa ”ärtynyt ostoskeskuksen liian monista ihmisistä”, ja ”halusi kanavoida vihansa ihmisiin”.

Hyökkääjä oli suunnitellut hyökkäystään etukäteen ostamalla moottorisahan, maskin ja suojakypärän. Hän oli piilottanut kirveensä ja moottorisahansa ensin kitarakoteloon.

”Kun hän otti moottorisahan esiin, ostoksilla olleet luulivat sitä ensin jonkinlaiseksi leikiksi. Sitten hän leikkasi yhtä naista moottorisahallaan pahasti ja löi häntä myös kirveellään. Nainen kuoli. Mies hyökkäsi myös muiden kimppuun”, poliisi kertoi lauantaina.

Pahasti haavoittunut nainen vietiin sairaalaan. Hän sai sairaalan tiedottajan mukaan kirveen iskuja rintaansa ja olkapäähänsä.

Useat ostoksilla olleet ihmiset olivat yrittäneet pysäyttää hyökkääjää heittämällä tuoleja ja roskakoreja. Hänet saatiin poliisin mukaan pidätettyä yhdessä–kahdessa minuutissa iskunsa jälkeen.

Vastaavanlainen väkivalta on ollut Valko-Venäjällä harvinaista maata tiukalla otteella johtavan presidentin Aleksander Lukashenkon aikakaudella. Lukashenko on toiminut Valko-Venäjän presidenttinä vuodesta 1994.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat