Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trump kutsui kourimisrehentelyä ”pukukoppipuheiksi” – syytti Bill Clintonia pahemmaksi

Trump sanoi häpeävänsä puheitaan viikonloppuna julkaistulla nauhalla. Hänen mukaansa entinen presidentti Bill Clinton on kuitenkin ollut naisia kohtaan paljon pahempi. Donald Trump ja Hillary Clinton kohtasivat toisessa väittelyssään varhain maanantaiaamuna.

Ulkomaat
 
Trump puolusteli kohuvideota väittelyssä "pukukoppipuheina" – syytti Bill Clintonia pahemmaksi
Trump puolusteli kohuvideota väittelyssä "pukukoppipuheina" – syytti Bill Clintonia pahemmaksi
Presidenttiehdokkaat Donald Trump ja Hillary Clinton kohtasivat varhain maanantaiaamuna toisessa väittelyssään St. Louisissa Missourissa. Trump pyysi väittelyssä anteeksi kommenttejaan viikonloppuna julkaistulla videolla. Hän kuitenkin syytti samassa yhteydessä Bill Clintonia paljon pahemmaksi naisia kohtaan.

Väittely republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin ja demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin välillä alkoi keskustelulla Trumpista viikonloppuna julkaistusta videosta. Trump pyysi anteeksi puheitaan, mutta myös puolusteli sanojaan kutsumalla keskustelua ”pukukoppipuheiksi”.

Trump on ollut useampaan otteeseen myrskyn silmässä naispuheidensa vuoksi. Viikonloppuna julkaistulla videolla Trump puhui muun muassa naisten kourimisesta.

”Jos on tähti, he sallivat sen. Voi tehdä mitä tahansa. Voi tarttua heitä pillusta. Voi tehdä mitä tahansa.”

Trump myös hyökkäsi vahvasti Hillary Clintonin aviomiestä, entistä presidenttiä Bill Clintonia vastaan. Trumpin mukaan Bill Clinton on ollut paljon häntä pahempi naisia kohtaan.

Vain tunti ennen väittelyä Trump oli marssittanut kameroiden eteen joukon naisia, jotka ovat eri tavoin syyttäneet Clintoneita häirinnästä ja ahdistelusta.

Näin Donald Trump puhuu naisten kourimisesta
Näin Donald Trump puhuu naisten kourimisesta
Presidenttiehdokas Donald Trump puhuu muiden miesten kanssa naisten kourimisesta vuonna 2005 nauhoitetulla videolla. Sen vuosi julkisuuten The Washington Post -lehti. Trump pahoitteli lauantaina sanomisiaan uudella videolla.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat