Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin ja Clintonin rumalla väittelyllä oli pehmeä loppu, kun ehdokkaat kehuivat toisiaan – ”Hän ei anna periksi. Kunnioitan sitä”

Presidenttiehdokkaat Hillary Clinton ja Donald Trump kohtasivat harvinaisen rumaksi äityneessä väittelyssä varhain maanantaiaamuna. Viimeisenä yleisökysymyksenä ehdokkaita pyydettiin kertomaan yksi asia, jota he arvostavat kilpakumppanissaan.

Ulkomaat
 
Trump ja Clinton kehuivat toisiaan väittelyn päätteeksi
Trump ja Clinton kehuivat toisiaan väittelyn päätteeksi
Donald Trump ja Hillary Clinton kohtasivat toisessa presidenttiehdokkaiden väittelyssä varhain maanantaiaamuna. Viimeisenä kysymyksenä muutoin hyvin kovasanaisessa väittelyssä oli nimetä vastustajastaan asia, jota kunnioittaa.

”Aaaaawww...”, ääni, jota ei odottanut kuulevansa tämän väittelyn aikana. Viimeinen yleisökysymys antoi kuitenkin yllättäen paikan hellälle huokaukselle. Yleisön jäsen pyysi ehdokkaita kertomaan yhden asian, jota he kunnioittavat kilpakumppanissaan.

Demokraattien ehdokkaan Hillary Clintonin vastausta voisi pitää jopa hieman kiertelynä. Hän sanoi arvostavansa Donald Trumpin lapsia, koska nämä ovat kyvykkäitä ja omistautuneita. Clinton antoi kuitenkin tästä kiitosta suoraan Trumpille.

Trump kertoi myös olevansa ylpeä lapsistaan. Clintonille hän antoi hyvinkin rehellisiä kehuja. Trumpin mukaan hänen kilpakumppaninsa on taistelija, joka ei anna periksi eikä lopeta leikkiä kesken.

”Olen eri mieltä monista asioista, joiden puolesta hän taistelee. Hän kuitenkin taistelee eikä anna periksi ja se on mielestäni hyvä piirre.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat