Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vielä muutama vuosi sitten Trump ihannoi Clintoneita – ”Olen Hillaryn suuri fani”

Republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin inho demokraattien presidenttiehdokasta Hillary Clintonia ja hänen miestään kohtaan on yllättävän tuoretta. Vielä viisi vuotta sitten Trump kutsui Clintoneita ystävikseen.

Ulkomaat
 
Näin Trump on aiemmin hehkuttanut Clintoneita – "Bill Clinton on huippu tyyppi"
Näin Trump on aiemmin hehkuttanut Clintoneita – "Bill Clinton on huippu tyyppi"
Donald Trump ei ole aina suhtautunut yhtä penseästi Hillary Clintoniin ja tämän miehen Bill Clintoniin. CNN:n keräämissä pätkissä Trump kutsuu Clintoneita ystävikseen ja sanoo olevansa Hillary Clintonin suuri fani.

Kova presidenttipeli tuo helposti ehdokkaan huonot puolet esiin. Sanotaan asioita, joita ei olisi pitänyt sanoa. Kukaan ei ole kuitenkaan koskaan puhunut vastaehdokkaastaan yhtä kovin sanoin kuin republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump.

Trump syytti toisessa vaaliväittelyssä demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin miestä Bill Clintonia raiskauksesta. Hän myös uhkasi laittaa Hillary Clintonin vankilaan, jos pääsee presidentiksi.

Rajuista puheista huolimatta Trump kutsui pariskuntaa vielä muutama vuosi sitten ystävikseen. Uutiskanava CNN:n kokoamalla videolla Trump hehkuttaa Clintoneita mahtaviksi ihmisiksi ja tuntee empatiaa heitä kohtaan heidän jouduttuaan median silmätikuksi.

”Hän on joutunut kestävämään enemmän kuin kenenkään naisen pitäisi kestää ja kaikki on julkista. Hän on joka päivä etusivulla siitä, mitä tapahtui Washingtonissa. Mielestäni hän on mahtava nainen”, sanoi Donald Trump CNN:n Late Edition -ohjelmassa vuonna 1999 viitaten Bill Clintonin seksikohuun.

”Olen Hillaryn suuri fani. Hän on mahtava nainen. Hän on ystäväni”, Trump sanoi sen sijaan haastattelussa vuonna 2008

Trump saattaa käyttää ”ystävä”-sanaa kevyesti. Kevytkin ystävyys Clintoneiden kanssa on kuitenkin varmasti vaakalaudalla näiden vaalien jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat