Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Britannian ulkoministeri yllytti mielenosoituksiin Venäjää vastaan – varoittaa Venäjää hylkiön asemasta

Boris Johnsonin mukaan Venäjää uhkaa hylkiön asema, jos se ei lopeta pommituksia Syyriassa.

Ulkomaat
 

Britannian ulkoministeri Boris Johnson on kehottanut sodan vastustajia järjestämään mielenosoituksia Venäjän lähetystön edustalla Lontoossa. Johnson myös varoittaa Venäjää siitä, että sitä uhkaa hylkiövaltion asema, jos se jatkaa siviilien pommittamista Syyriassa.

”Haluaisin todellakin nähdä mielenosoituksia Venäjän lähetystön ulkopuolella”, Johnson sanoi Britannian parlamentissa tiistaina uutistoimistojen mukaan.

Syyrian sota kiristää lännen ja Venäjän jo valmiiksi hyisiä välejä. Aiemmin tiistaina Venäjän presidentti Vladimir Putin perui ensi viikolle suunnitellun vierailunsa Pariisiin Syyrian sodan aiheuttamien kiistojen takia.

Venäjä tukee Syyrian johtajan Bashar al-Assadin hallintoa ja pommittaa hallinnon kanssa Syyrian suurimman kaupungin Aleppon itäosia. Pommitusten kohteeksi on joutunut siviilikohteita kuten sairaaloita ja avustuskuljetuksia.

”Jos Venäjä jatkaa nykyiseen malliin, tätä mahtavaa maata uhkaa muuttuminen hylkiövaltioksi”, Johnson varoitti.

Johnson antoi tukensa ehdotukselle, että pommituksiin syyllistyneet joutuisivat vastaamaan teoistaan kansainvälisen tuomioistuimen eteen. Samaa on ehdottanut myös Ranskan presidentti François Hollande.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat