Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin puheet sysäsivät protestoijat Clintonin kimppuun – ”Bill Clinton raiskaaja” -paitoihin pukeutunut kaksikko häiritsi Obaman puhetta

Demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin kampanjatilaisuuksissa häiriköineet ihmiset ovat muun muassa huudelleet syytöksiä Bill Clintonia vastaan. Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump syytti Bill Clintonia toisessa väittelyssä naisten ahdistelijaksi.

Ulkomaat
 
Protestoijat häiriköivät Obaman ja Bill Clintonin kampanjatilaisuuksissa
Protestoijat häiriköivät Obaman ja Bill Clintonin kampanjatilaisuuksissa
Hillary Clintonin kampanjatilaisuuksia on toisen väittelyn jälkeen häiriköinyt joukko protestojia, jotka syyttävät Bill Clintonia raiskaajaksi. Donald Trump oli tuonut toiseen väittelyyn joukon naisia, jotka syyttivät Clintoneita erilaisesta ahdistelusta ja häirinnästä.

Hillary Clintonin vaalikampaja on saanut toisen väittelyn jälkeen kimppuunsa pienen mutta ärhäkän joukon protestoijia, jotka syyttävät Clintonin miestä Bill Clintonia raiskaajaksi. Protestoijat ovat muun muassa pidelleet kylttejä tai pukeutuneet paitoihin, joissa Bill Clintonia syytetään raiskaajaksi.

Kipinänä toiminnalle vaikuttaisi olevan Donald Trumpin hyökkäys Clintoneita vastaan toisessa vaaliväittelyssä. Trump oli myös kutsunut väittelyn yleisöön joukon naisia, jotka syyttivät Clintoneita ahdistelusta ja häirinnästä. Yksi näistä naisista syytti Bill Clintonia raiskauksesta.

Protestoijat iskivät tiistaina myös presidentti Barack Obaman isännöimään kampanjatilaisuuteen. Mies ja nainen juoksivat yleisön eteen paidoissa, joissa oli teksti ”Bill Clinton Rapist” – Bill Clinton raiskaaja.

Obama otti tapahtuneen kuitenkin kevyesti ja yritti jopa kääntää välikohtauksen positiiviseksi. Hän kielsi ihmisiä buuamasta ja käski heitä sen sijaan äänestämään.

”Tämä on demokratiaa. Tämä on mahtavaa!”, Obama iloitsi. Hän myös kehotti protestoijia järjestämään oman kokoontumisensa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat