Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lavrov ei kiellä Venäjän sekaantumista Yhdysvaltain presidenttipeliin – ”En kiellä sitä, mutta siitä ei ole mitään todisteita”

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei suostunut CNN:n haastattelussa kieltämään Venäjän sotkeutumista Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Lavrov kuitenkin korosti, että tällaisesta toiminnasta ei ole minkäänlaisia todisteita.

Ulkomaat
 
Sergei Lavrov Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin: "Imartelevaa, mutta ei perustu tosiasioihin"
Sergei Lavrov Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain vaaleihin: "Imartelevaa, mutta ei perustu tosiasioihin"
CNN:n haastattelema Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei kiistänyt maan sekaantumista Yhdysvaltain presidenttikisaan. Hänen mukaansa asiasta ei ole kuitenkaan mitään todisteita. Lavrovilta kysyttiin myös hänen kantaansa Donald Trumpin kähmintäkohuun.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov totesi keskiviikkona CNN:n haastattelussa, että epäilyt yrityksistä vaikuttaa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ovat imartelevia, mutta niillä ei ole mitään totuuspohjaa. Lavrov kuitenkin korosti, että hän ei kiistä väitteitä.

”Ei, emme kiellä sitä. He eivät vain ole todistaneet sitä.”

Venäläisten hakkereiden ja jopa Venäjän valtion on epäilty pyrkivän vaikuttamaan Yhdysvalloissa paraikaa käytäviin presidentinvaaleihin. Muun muassa demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton on esittänyt syytöksiä Venäjää vastaan ja jopa vihjannut republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin yhteyksistä Venäjälle.

CNN:n videolla toimittaja Christiane Amanpour viittaa Venäjää kiusanneeseen Pussy Riot -yhtyeeseen ja kysyy, mitä mieltä Lavrov on Donald Trumpin tämän hetkisestä ”Pussy Riot -hetkestä”. Suoraan suomennettuna ”pillumellakaksi” kääntyvässä bändin nimessä esiintyy pussy-sana, jota Trump käytti viime viikolla julkaistulla videolla sanoessaan voivansa ”kouria naisia pillusta”.

Lavrov ei kuitenkaan halua kommentoida asiaa.

”Molempien kampanjoiden ympärillä pyörii niin paljon ’pillua’, että en halua ottaa tähän kantaa”, hän vastaa. Selvästi hämmentynyt Amanpour purskahtaa nauruun ja myös Lavrov naureskelee videolla vastaukselleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat