Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trump kommentoi Hillary Clintonin takamusta kannattajilleen – ”Ei tehnyt vaikutusta”

Trump on arvostellut vastaehdokkaansa ulkonäköä kannattajilleen sen jälkeen, kun Clinton sanoi Trumpin tulleen sunnuntain vaaliväittelyssä liian lähelle.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
RICK WILKING / Reuters
Hillary Clinton sanoo Donald Trumpin tulleen liian lähelle häntä viime sunnuntaisen vaaliväittelyn aikana.
Hillary Clinton sanoo Donald Trumpin tulleen liian lähelle häntä viime sunnuntaisen vaaliväittelyn aikana. Kuva: RICK WILKING / Reuters

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on nostattanut jälleen kohun. Tällä kertaa kommentoimalla demokraattien ehdokkaan Hillary Clintonin takamusta.

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Pohjois-Carolinan Greensborossa perjantaina puhunut Trump kommentoi vaaliväittelyssä viime sunnuntaina ohitseen kävelleen Clintonin takamusta toteamalla, ettei se tehnyt vaikutusta. Kommentti sai Trumpin kannattajilta kannustushuutoja ja raikuvat aplodit, muiden muassa talkingpointsmemo-sivusto kertoo.

”Hän käveli eteeni, tiedättekö. Ja kun hän käveli edessäni niin uskokaa pois, en ollut vaikuttunut”, Trump sanoi Greensborossa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen Trumpin loukkaus Clintonia kohtaan viime sunnuntaisen vaaliväittelyn jälkeen. Kohu sai alkunsa, kun monet televisiokatsojat sekä Hillary Clinton itse kommentoivat, että Trump tuli vaaliväittelyssä tarkoituksella turhan lähelle Clintonia.

ABC-Newsin mukaan Trump kommentoi Clintonia vähätellen, jopa halventavasti myös torstaina puhuessaan kannattajilleen Floridassa.

”He sanovat, että valtasin hänen tilansa. Valtasin hänen tilansa. Uskokaa pois, viimeinen tila maailmassa jonka haluan vallata, on hänen tilansa”, Trump sanoi kirvoittaen kuulijakunnaltaan sielläkin raikuvat suosionosoitukset.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat