Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolme kuoli ja 12 loukkaantui Los Angelesissa – kaksi epäiltyä on otettu kiinni

Ravintolassa oli ampumahetkenä noin 50 ihmistä. Poliisi ei vielä tiedä ampujien motiiveja. Kaksi ihmistä on otettu surmiin liittyen kiinni.

Ulkomaat
 

Kolme ihmistä kuoli ja 12 haavoittui ammuskelussa ravintolassa Los Angelesissa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Loukkaantuneista 2–3 on kriittisessä tilassa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi ihmistä, miehen ja naisen.

”Ymmärteekseni he ovat vastuussa ammuskelusta”, kertoo Los Angelesin poliisin edustaja Mike Lopez New York Times -lehdelle.

Ammuskelu tapahtui jamaikalaisravintolassa Rimpau Boulevard -kadulla West Adamsin kaupunginosassa. Epävirallinen ravintola on ilmeisesti rakennettu kodin yhteyteen. Paikalla oli noin 50 ihmistä ammuskeluhetkenä.

Ammuskelun yksityiskohdista liikkuu tiedotusvälineissä erilaisia versioita.

New York Timesin mukaan ravintolassa syttyi sanasota, jonka jälkeen mies ja nainen poistuivat hetkeksi. He palasivat aseiden kanssa ja alkoivat ampua ryhmää, jonka kanssa he aiemmin riitelivät. Myös uutistoimisto Reutersin käsitys tapahtumien kulusta on sama.

Los Angeles Timesin mukaan ammuskelun aloitti kolme miestä. Lehden mukaan myös vastapuoli oli aseistautunut ja vastasi tuleen.

Ammuskelu jatkui hetken myös kadulla ravintolan edustalla. Kaikkiaan noin 50 poliisia ja saman verran pelastuslaitoksen työntekijöitä saapui ammuskelupaikalle.

Poliisi ei vielä tiedä surmien tarkkaa motiivia.

”Kun pääsimme sinne, kolme ihmistä oli kuollut ja ihmisiä juoksi joka suuntaan. Se oli verinen näky. Hylsyjä oli kaikkialla”, kuvailee Los Angelesin poliisilaitoksen Frank Preciado Timesille.

Rikokset ovat melko yleisiä West Adamsin kaupunginosassa. Ennen viikonlopun ammuskelua alueella tapahtui 109 väkivaltarikosta kuuden kuukauden aikana, mutta yksikään niistä ei johtanut kuolemaan.

Los Angeles Times kertoo, että jamaikalaisravintola on naapuruston suosittu ruokailupaikka, jossa asiakkaat pelaavat esimerkiksi dominoa. Perjantaisin ravintolassa soittaa DJ, ja väkeä on tavallista enemmän.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat