Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kirjeenvaihtaja vastasi lukijoiden kysymyksiin USA:n vaaleista – lähetys katsottavissa HS:n Facebook-sivuilla

Laura Saarikoski vastaa kysymyksiin maanantaina 17. lokakuuta kello 16 Helsingin Sanomien Facebook-sivuilla.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
Dermot Tatlow
HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski Yhdysvaltain kongressin rakennuksen edessä Capitol-kukkulalla Washingtonissa.
HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski Yhdysvaltain kongressin rakennuksen edessä Capitol-kukkulalla Washingtonissa. Kuva: Dermot Tatlow

Yhdysvaltain presidentinvaalit käydään 8.marraskuuta, ja kisa kovenee. Nyt sinulla HS:n lukija on mahdollisuus kysyä presidentinvaaleista.

Osaan kysymyksistä vastasi jo maanantaina HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski live-lähetyksessä HS:n Facebook-sivulla. Lähetys on yhä siellä katsottavissa. Mukana vastaamassa oli myös HS:n toimittaja Saska Saarikoski.

Palaamme kysymyksiin myös myöhemmin verkkosivuillamme ja päivän lehdessä.

Vaalissa ovat vastakkain ovat demokraatti Hillary Clinton ja republikaani Donald Trump.

Clinton on politiikan kehäkettu, entinen ulkoministeri, senaattori ja Valkoisen talon emäntä. Voittaessaan hänestä tulisi Yhdysvaltain ensimmäinen naispresidentti, joka jatkaisi pitkälti presidentti Barack Obaman politiikkaa.

Trump on politiikan ulkopuolelta ehdokkaaksi noussut kiinteistömiljardööri, joka on haastanut oman puolueensa linjan. Hänen suosionsa perustuu muutoksen haluun, siirtolaisvastaisuuteen ja populistiseen talousretoriikkaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat