Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Republikaanien paikallistoimistoon iskettiin polttopullolla – Trump syyttää Clintonia kannattavia ”eläimiä”

Demokraattien Hillary Clinton julkaisi sunnuntaina twiitin, jossa hän tuomitsi teon. Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump sen sijaan syytti Twitterissä iskusta demokraatteja.

Ulkomaat
 
Rebuplikaanien paikallistoimistoon iskettiin polttopullolla
Rebuplikaanien paikallistoimistoon iskettiin polttopullolla
Yhdysvaltain republikaanien paikallistoimistoon Pohjois-Carolinassa iskettiin polttopullolla viikonloppuna. Puolueen presidenttiehdokas Donald Trump on syyttänyt iskusta demokraattien ja Hillary Clintonin kannattajia.

Republikaanien paikallistoimistoon Hillsborough’ssa Pohjois-Carolinassa iskettiin polttopullolla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Hillsborough’n kaupungin mukaan pullo oli heitetty sisään toimiston ikkunasta. Viereisen talon seinään oli spray-maalattu teksti ”Natsirepublikaanit lähtekää kaupungista tai muuten”. Orange Countyn piirikunnan poliisi tutkii tapausta.

Polttopullo oli onnistunut sytyttämään osan huonekaluista. Toimisto oli saanut iskussa sekä savu- että palovaurioista, joiden vakavuudesta ei kaupungin tiedotteessa osattu vielä kertoa. Tulipalo oli lopulta sammunut itsestään.

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton tuomitsi iskun heti sunnuntaina. Hän twiittasi iskun olevan kamala ja mahdoton hyväksyä.

”Olen todella kiitollinen, että kaikki ovat turvassa.”

Republikaanien Donald Trump hyökkäsi sen sijaan demokraattien ja Clintonin kimppuun.

”Eläimet, jotka edustavat Hillary Clintonia ja demokraatteja Pohjois-Carolinassa heittivät juuri palopommin toimistoomme Orange Countyssa, koska me olemme voittamassa”, Trump twiittasi.

Pohjois-Carolina on yksi vaa’ankielenä toimivista osavaltioista eli sen vaalituloksella on suuri vaikutus koko presidentinvaaliin. Hillary Clinton on ollut viimeisissä gallupeissa hienoisessa johdossa osavaltiossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat