Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Obama Trumpille: Lopeta ruikutus

Presidentti myös arvosteli republikaaniehdokasta Putinin imartelemisesta

Ulkomaat
 
AFP
KEVIN LAMARQUE
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Italian pääministeri Matteo Renzi (taustalla) pitivät tiistaina Washingtonissa tiedotustilaisuuden.
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Italian pääministeri Matteo Renzi (taustalla) pitivät tiistaina Washingtonissa tiedotustilaisuuden. Kuva: KEVIN LAMARQUE

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kehotti tiistaina republikaaniehdokas Donald Trumpia keskittymään vaalikamppailuunsa ja lopettamaan valittamisen.

”Neuvoisin herra Trumpia lopettamaan ruikuttamisen”, Obama sanoi lehdistötilaisuudessa. ”Sen sijaan hän voisi yrittää esittää asiansa äänten hankkimiseksi.”

Trumpin kannatus on viime aikoina notkahtanut tuntuvasti. Hän on vihjaillut, että vaalivoittoa yritetään varastaa häneltä ja että tekeillä on ”laajamittainen vaalivilppi” demokraattiehdokas Hillary Clinton hyväksi.

”Ei ole todisteita, että sellaista olisi tapahtunut aiemmin tai että sellaista olisi tapahtumassa nyt”, Obama totesi Washingtonissa.

Obama myös arvosteli Trumpia Venäjän presidentin Vladimir Putinin imartelemisesta. Trump on muun muassa kehunut Putinin johtajuutta.

”Emme voi kulkea ympäriinsä puhumassa ihmisoikeuksista tai sananvapaudesta tai demokratiasta – – ja sitten ylistää henkilöä, joka rikkoo noita periaatteita”, Obama sanoi.

Hän lisäsi: ”Herra Trump yllättää minut nykyään kovin harvoin.”

Myös Barack Obaman Michelle-vaimo on arvostellut Trumpia kovin sanoin:

Michelle Obamalta täystyrmäys Trumpin selityksille
Michelle Obamalta täystyrmäys Trumpin selityksille
Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman puoliso Michelle Obama tyrmäsi republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin selitykset "pukukoppipuheista". Kuva: Reuters
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat