Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haluaisitko ylihuomisen ratkaisut jo tänään aamupäivällä?

Ura
 
Pekka Seppänen
Kirjoittaja on valmentaja ja neuvonantaja.

Unohda konsultit, asiantuntijat, valmennusyritykset, viestintätoimistot, tutkimuslaitokset ja fitness-keskukset. Kaikki yrityksen tarvitsemat palvelut saa nimittäin nyt saman katon alta, meidän kattomme alta!

Tämän mahdollistaa maailman johtavien huippuosaajien lisäarvon yhteen kokoava Gargantua Group.

Me Gargantuassa vastaamme liiketoimintasi suunnittelusta, tuotannosta, markkinoinnista, myynnistä, taloushallinnosta, rekrytoinnista, johtamisesta ja digitalisoinnista.

Gargantuan ainutlaatuinen palvelukonsepti tarjoaa ylihuomisen ratkaisut jo tänään aamupäivällä!

Gargantualla on käytössään kaikki yrityksen kehittämisessä tarvittavat nykyaikaiset työkalut. Tuomme työpaikoille kattavan valikoiman erilaisia mittareita työpaikan ilmapiirin, lämmön, paineen ja tilavuuden analysoimiseksi.

Gargantua laatii yrityksellesi strategian, taktiikan, äkseerauksen ja manööverit.

Pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön tarjoamme Gargantua Ajatuspajan palveluja. Suurempia ajatuksia tarvitsevat voivat valita Gargantua Ajatustehtaan ja Gargantua Ajatuskombinaatin välillä.

Kehityksensä alkuvaiheessa olevan yrityksen yhteistyökumppaniksi sopii parhaiten Gargantua Ajatushautomo. Liiketoimintamallin vakiinnuttua on yrityksesi luonteva kumppani Gargantua Ajatusmunimo.

Gargantua Groupin toiminta perustuu uusimpaan aivotutkimukseen, joka on osoittanut, että ajattelusta on hyötyä yrityksen kaikilla organisaatiotasoilla. Tarjoamme siten yrityksesi koko henkilöstölle tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulness-ryhmätunteja ja niitä täydentäviä thankfulness-tunteja.

Maailman muutosvauhdin lisääntymisnopeus kasvaa yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Pysyäkseen paikallaan on juostava entistäkin lujempaa paikasta toiseen, ja siksi Gargantua tarjoaa yrityksesi henkilöstölle myös monipuolisia liikuntaratkaisuja.

Kaikki Gargantuan palvelut suutaroidaan juuri Sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Älä siis enää mieti, vaan anna meidän miettiä!

Pekka Seppänen seppanen@iki.fi
Kirjoittaja on työelämän parantaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!