Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saako teillä rakastua?

Ura
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvalloissa jotkut yritykset ovat kieltäneet työntekijöiden väliset rakkaussuhteet. Siellä etenkin alaisten ja johtoasemassa olevien suhteet nähdään turvallisuusriskiksi. Pelkona on, että alainen voi vuotaa arvokkaita tietoja kilpailijoille.

"Yritysjohto on hyvin selvillä siitä, että valta houkuttelee", sanoo professori Anna-Maija Lämsä Jyväskylän yliopistosta.

Miten suomalaisilla työpaikoilla suhtaudutaan romansseihin?

Helsingin kaupungilla ei ole asiasta kirjallista ohjetta. "Annan ohjeeksi, että asiasta pitää aina puhua esimiehen kanssa ja selvittää, miten seurustelu vaikuttaa työyhteisöön", sanoo Helsingin kaupungin henkilöstöjohtaja Marju Pohjaniemi.

Nordeassakaan ei ole virallista ohjeistusta. Talon tapa kuitenkin on, että esimiehen ja alaisen suhteita ei sallita.

"Muutamia tällaisia romansseja on syntynyt. Silloin osapuolet ovat itse hakeutuneet eri yksiköihin", sanoo Nordean lehdistöpäällikkö Anni Kuusisto.

OP-Pohjolassa esimies ja alainen eivät voi työskennellä samassa tiimissä, jos heillä on parisuhde. "Rakkaus on kuitenkin aina iloinen asia", sanoo henkilöstöjohtaja Teija Sarajärvi.

Postikin puuttuu romansseihin vain, jos suhteen osapuolina ovat alainen ja esimies.

"Muuten työntekijöiden rakkaudet eivät ole meille mikään juttu. Työ on varmaan aika tyypillinen paikka, josta puoliso löytyy", sanoo Postin henkilöstöjohtaja Jaana Joensuu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!