Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyödynnä opintoja työllistymisessä

Ura
 
Helsingin Sanomat

 Opiskeluprojektit. Monitieteiset kurssit ja käytännön yritysprojektit poikivat kontakteja ja joskus jopa työpaikan. Jos omassa pääaineessa ei tällaisia opintoja ole, sopivalla sivuainevalinnalla saattaa päästä mukaan kiinnostaviin projekteihin. Joustava opinto-oikeus mahdollistaa tiettyjen opintojen valinnan myös muista yliopistoista.

 Työharjoittelu. Ammattikorkeakouluopinnoissa harjoittelu on pakollinen osa tutkintoa, yliopistossa se kuuluu vain osaan tutkinnoista. Ota selvää oman opiskelupaikkasi maksamista harjoittelurahoista. Harjoittelu on monille erittäin hyödyllinen osa opintoja. Valitettavasti harjoittelijoita myös käytetään usein ilmaistyövoimana tehtävissä, joista kuuluisi maksaa oikeaa palkkaa.

 Lopputyö. Gradun tai lopputyön tekeminen yritykselle tai järjestölle on yksi tapa päästä kiinni työelämään. Yhteistyötä on monenlaista. Yritys tai järjestö voi teettää tutkimuksen tai tarjota mahdollisuuden graduaineiston keruuseen. Se voi myös ottaa lopputyön tekijän palkattuna määräaikaisena projektiinsa. Yhteistyö voi löytyä omilla kontakteilla, mutta yritykset myös tarjoavat opinnäytetyön aiheita korkeakoulujen laitoksille ja urapalveluihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!