Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näin toteutat ikävätkin päätökset työyhteisössä

Ura
 

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa työpaikan päätökset ovat usein ikäviä, mutta nämäkin päätökset voi toteuttaa hyvin, sanoo Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun yksikön johtaja Antti Lönnqvist.

"Päätökset ovat aina iso juttu, koska niistä seuraa muutoksia rutiineihin. Jos päätöksiä ei viedä läpi oikein, aikaa kuluu turhaan vastarintaan", hän toteaa.

Lönnqvist antaa neljä vinkkiä, joilla esimies saa toteutettua päätökset työyhteisössä.

1. Johda tiedolla. Kerro rehellisesti, mitä ollaan tekemässä ja miksi. Avaa taustalla vaikuttavat faktat. Selitä konkreettisesti, mitä hyvää ikävästä muutoksesta seuraa, jos tavoitteisiin päästään.

2. Älä anna ratkaisuja valmiina. Anna henkilöstön itse miettiä, miten asioita viedään eteenpäin. Näin he ottavat asian omakseen ja välittävät aidosti päätösten toteutumisesta. Älä sorru näennäiseen osallistamiseen, jos päätökset on jo tehty.

3. Aseta välitavoitteita. Pura iso päätös pieniin osiin konkreettisiksi kehitysaskeliksi. Apuna voi käyttää visualisointia.

4. Seuraa toteutumista. Pidä päätöksen edistymistä esillä säännöllisesti ja reagoi, jos edistystä ei tapahdu. Palkitse hyvistä suorituksista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!