Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi lähteä töihin Viroon?

Ura
 
Helsingin Sanomat

Virossa vuosia asunut viestintäalan yrittäjä Samuel Sorainen kertoo:

"Osaavan ihmisen on Virossa mahdollista edetä nopeammin kuin Suomessa. Erityisesti luovilla aloilla ja it-alalla on kova tekemisen meininki, eikä siellä juurikaan törmää perinteisiin virkamies- ja insinööriyhteiskunnan rajoitteisiin.

Täydellisyyteen pyrkimisen sijaan Virossa mieluummin kokeillaan rohkeasti ja sitten säädetään ja korjataan, jos on korjattavaa. Näin siellä on mahdollista päästä mukaan sellaiseen kehitykseen, jota Suomessa ei useinkaan näe.

Jos haluaa Viroon töihin, pitää olla utelias, innostunut ja kova tekemään töitä. Kieltä ei tarvitse osata etukäteen, sen kyllä oppii.

Kannattaa kuitenkin opiskella vähintään merkkipaalut Viron historiasta ja ymmärtää, minkälaisessa valtiossa siellä elettiin vielä 1990-luvun alussa. Näin asiat saa laitettua oikeanlaiseen perspektiiviin ja ymmärtää, mistä virolaiset ponnistavat.

Virolainen bisnes- ja työkulttuuri on usein hyvin epämuodollinen. Työyhteisöt ovat pieniä ja organisaatiot matalia. Työkulttuuri on keskustelevampi ja kuuntelevampi kuin Suomessa.

Joukkoittamista eli crowdsourcingia käytetään paljon työyhteisöjen sisällä. Skypen aktiivinen käyttö on virolaisille itsestäänselvyys."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!